Sari la conținut
jocurile-bingo-au-fost-interzise-de-guvern

Nicio televiziune din România nu mai are voie să transmită jocuri de bingo, Decizia a fost luată de Guvern şi afectează în primul rând postul de televiziune Antena 1 care va pierde milioane de euro, scrie evz.ro.
Hotărârea Guvernului: „Se interzice comercializarea biletelor sau taloanelor pentru jocul de noroc tip bingo, pentru care extragerea biletelor/taloanelor sau premierea participantilor se realizeaza prin intermediul reţelelor de televiziune ori radio”.
Hotărârea se regăseşte, potrivit site-ului Evenimentul Zilei, în Ordonanţa de Urgenţă nr.17/2012, privind reglementarea unor măsuri fiscal-bugetare, la articolul 20, unde se aduc unele modificări ordonanţei care reglementează jocurile de noroc. Ordonanţa a apărut, vinerea trecută, în Monitorul Oficial  nr. 611/ 2012. Prin această decizie, Guvernul interzice oricărei televiziuni şi oricărui post de radio să desfăşoare jocuri de tip Bingo.
Decizia Executivului îi afectează direct pe reprezentanţii firmei Bingo Metropolis, care au depus de câteva luni o nouă cerere pentru obţinerea unei licenţe de joc, pentru a putea desfăşura în continuare ­Super Bingo Metropolis la Antena 1.

Comentarii

Ultimă oră