Sari la conținut

Johnny Depp riscă 10 ani de închisoare în Australia din cauza câinilor săi

johnny-depp-risca-10-ani-de-inchisoare-in-australia-din-cauza-cainilor-sai

Actorul american Johnny Depp riscă să primească o condamnare de 10 ani de închisoare pentru introducerea ilegală în Australia, fără respectarea regimului de carantină al acestei ţări, a celor doi câini de companie ai săi, Pistol şi Boo, informează people.com. O comisie din Senatul australian a anunţat luni că, dacă acest caz va ajunge la tribunal şi dacă starul hollywoodian va fi găsit vinovat, actorul riscă să primească o condamnare de 10 ani de închisoare sau o amendă de 265.000 de dolari, scrie gandul.info.

Actorul american, în vârstă de 51 de ani, a generat câteva controverse la începutul lunii mai, atunci când i-a luat cu el în Australia, la bordul unui avion privat, pe cei doi câini de companie ai săi, Pistol şi Boo, doi masculi din rasa Yorkshire Terrier, încălcând astfel normele stricte de carantină din această ţară.

Potrivit publicaţiei Sydney Morning Herald, o anchetă oficială a ajuns la concluzia că Johnny Depp, ceilalţi pasageri de la bordul avionului şi membrii echipajului au omis să semnaleze în faţa autorităţilor vamale prezenţa celor două animale de companie. Cei doi câini au fost însă fotografiaţi la scurt timp după aceea în Australia, în timp ce se aflau într-un salon de înfrumuseţare pentru căţei, iar acele fotografii au apărut pe reţelele de socializare.

Comentarii

Ultimă oră