Sari la conținut

Joi seara ne întâlnim „Clandestin” cu Mihai Mărgineanu şi trupa sa

joi-seara-ne-intalnim-clandestin-cu-mihai-margineanu-si-trupa-sa

La Braşov şi în alte patru oraşe, artistul cântă ca să strângă bani pentru un tânăr talentat (Alex Mușat), care a primit o bursă de studii în SUA.


  Joi, 23 martie 2017, de la ora 20.00, la Kruhnen Musik Halle va avea loc un concert live marca Mihai Mărgineanu, în cadrul Turneului Naţional „Clandestin”, susţinut alături de cel mai noncomformist Band.

Turneul cuprinde spectacole desfășurate în Braşov şi alte patru oraşe - Arad, Oradea, Cluj-Napoca şi Sibiu.

Având mai mult de 10 ani de când ne (în)cântă, unicitatea cu care compune şi interpretează melodiile fac din Mihai Mărgineanu unul dintre cei mai buni cântăreţi de folk din România.

De la clasica „Mă iubeşte femeile” până la „Melci, scoici, raci, craci” şi „Zariţa Zanga”, repertoriul său este divers şi de cele mai multe ori, inspirat din folclorul urban.

Spectacolele vor fi susţinute de Mihai Mărgineanu alături de celebra trupă de artişti cu care împarte scena, dar şi de invitatul permanent al acestora, micul-mare chitarist Alex Muşat, finalistul concursului „Vocea Romaniei”.

Alex Muşat a fost acceptat de Berkeley din Statele Unite şi i s-a acordat o bursă de studii de 50% din costurile anuale de către prestigioasa universitate muzicală americană.

Unul dintre ţelurile turneului este acela de a strânge banii necesari pentru ca Alex să înceapă studiile cât mai curând.

„Banda”, după cum a fost poreclită trupa protagonistului Mărgineanu, este formată din aceiaşi artişti pe care i-aţi mai văzut alături de acesta şi datorită cărora scena vibrează la fiecare concert, iar spectatorii zâmbesc fericiţi de la primul acord până la ultimul.

Organizatorul spectacolului, „Just For Fun Events” este o companie cu o experienţă vastă în ceea ce priveşte organizarea de show-uri de Stand-Up Comedy, spectacole de magie şi mentalism, dar şi diverse concerte la nivel naţional. Mai multe informaţii despre eveniment şi bilete pe pagina de Facebook a evenimentului: Mihai Mărgineanu & Band - Turneul Clandestin (Braşov).

Concertul are loc joi, 23 martie 2017, de la ora 20.00, la Kruhnen Musik Halle, (str Nicolae Titulescu, nr.4, Brașov).
  Preț bilete: 46 sau 55 lei.
  Rezervări la tel 0758 355 991
  Biletele se găsesc la Kruhnen Musik Halle în Brașov sau online pe: https://www.iabilet.ro/bilete-mihai-margineanu-band-clandestin-28157/.

Comentarii

Ultimă oră