Sari la conținut

Jucătorii lui FC Braşov, premiaţi pentru succesul cu Steaua!

jucatorii-lui-fc-brasov-premiati-pentru-succesul-cu-steaua-

Stegarii sunt fericiţi şi se simt bine ! În ultimul joc al etapei cu numărul 17, ultima a turului primei ligi de fotbal, FC Braşov s-a impus luni seară în faţa Stelei, cu scorul de 3-1. Victoria în jocul cu liderul, le va umple conturile galben-negrilor: patronul Ioan Neculaie a promis o primă de 3000 de euro!
Un antrenor fericit. Antrenorul echipei FC Braşov, Adrian Szabo, a declarat, după victoria din meciul cu Steaua, scor 3-1, că este bucuros şi fericit pentru succesul obţinut în faţa liderului Ligii I."Suntem bucuroşi şi fericiţi că am reuşit ceea ce ne-am propus, dar mai ales că am reuşit să câştigăm împotriva Stelei. Nu am muncit în zadar. A fost un joc greu, dar am reuşit să-i facem faţă printr-o organizare bună, iar în final am câştigat. Nu ştiu dacă am surprins Steaua cu ceva, noi ne-am propus să jucăm fotbal, să arătăm că Steaua poate primi gol şi am reuşit asta foarte repede. În niciun caz nu ne-am gândit că va fi mai uşor după înfrângerea Stelei cu Stuttgart. Îi doresc succes Stelei în meciul de la Copenhaga", a spus Szabo la finalul meciului.
„Oboseala îşi spune cuvântul!” Afectat de eșecul suferit la Brașov, antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf, a ţinut să sublinieze că jucătorii săi tineri sunt datori cu un nivel mai ridicat al concentrării."Am jucat fotbal 90 de minute, ei au avut patru ocazii și au marcat trei goluri. Am făcut greșeli foarte mari și am avut ocazia egalării. Este greu, trecem printr-o perioadă grea, dar eu am încredere în echipă. Cred că vom trece foarte repede peste acest moment. Suntem toți afectați după înfrângerea din seara aceasta, pentru noi principalul obiectiv este campionatul. Ne jucăm nonstop, ne creem ocazii și nu marcăm, iar la fiecare ocazie a adversarilor trebuie să fim atenți. Avem jucători tineri, care trebuie să fie mai responsabili. E clar că oboseala şi-a spus cuvântul. Brașovul a jucat bine, merită felicitată, au scos maximum din jucătorii lor. ", a declarat Reghecampf.
Rusescu, luat la întrebări de... Mutu. FC Braşov a reuşit o surpriză mare, învingând cu 3-1 Steaua, într-un meci în care Raul Rusescu a ratat un penalty, la scorul de 2-1. Şutul golgheterului stelist s-a dus la un metru peste transversală, iar execuţia sa hazardată are o explicaţie simplă. El a fost deconcentrat de portarul Daniel Mutu, un jucător de 25 de ani, care a bifat luni primul său meci ca titular la FC Braşov!  "Mă gândeam că o să batem Steaua, dar nu aşa de uşor. Mi s-a părut uşor. Pe Rusescu l-am întrebat la al doilea penalty: 'Dai pe centru? Dai scăriţă, dai ceva?' şi râdea, n-a zis nimic!" a declarat portarul Braşovului, imediat după joc.
După faptă şi răsplată! Patronul galben-negrilor, Ioan Neculaie s-a declarat uşor surprins de victoria echipei sale în faţa Stelei. La pauză, Neculaie a ajuns în vestiarul braşovenilor şi a promis o primă consistentă pentru un success cu Steaua. "M-am gândit că putem câştiga şi la diferenţa asta, de asta am şi intrat la ei în vestiar să îi îmbărbătez. Credeam că putem să şi pierdem, dar ştiam că avem şi forţa de a câştiga. Băieţii au dat tot ce au putut. Steaua este o echipă puternică, dar azi i-am prins un pic desculţi din punct de vedere moral după eşecul cu Stuttgart. Nici măcar eu nu i-am recunoscut azi, deşi mă gândeam că nu vor avea probleme să îşi revină. Le dăm banii jucătorilor, 3.000 de euro. Nici nu le-am zis asta la începutul meciului, ci la pauză, pentru că mi-a plăcut cum au evoluat", a spus Neculaie.
...să vină banii la băieţi!!! Unul dintre cei mai buni oameni ai gazdelor a fost luni seară Mugurel Buga. Acesta a scos primul penalty al echipei sale și a transformat lovitura de pedeapsă dictată în minutul 85, lămurind practice soarta partidei.„Nu mă așteptam să câștigăm, mă gândeam cel mult la un egal înainte de meci. Dar cred că rezultatul a fost meritat, iar bucuria este cu atât mai mare, cu cât am obținut această victorie în fața unei echipe care a mers bine și care joacă un fotbal foarte frumos. Este o echipă bună, totuși nu cred că poate rata titlul de campioană. În această seară am jucat pe 3.000 de euro, așa că acum așteptăm banii. În plus, patronul ne-a zis că ne dă banii pe două rate din contract, așa că îl așteptăm la vestiare pe domnul Neculaie cu banii”, a spus Mugurel Buga.

Comentarii

Ultimă oră