Sari la conținut

Judeţul Braşov este de astăzi monitorizat video

judetul-brasov-este-de-astazi-monitorizat-video

Atenţie, şoferi! De astăzi, traficul rutier spre şi din interiorul judeţului Braşov va fi monitorizat. Autoritățile locale au investit 250.000 de lei în camere de supraveghere, scrie digi24.ro.

Una dintre zonele monitorizate video este Valea Prahovei, la Predeal. Pe acolo trec zilnic peste 20.000 de mașini, cel puțin în anumite perioade. În zonă au fost instalate trei camere de supraveghere. Alte trei camere sunt la Săcele, iar la Fundata, Teliu, Bunești și Ucea de Jos a fost montată câte o cameră. În total sunt zece camere de luat vederi, legate la un dispecerat de monitorizare, care va fi operat de către Inspectoratul Judeţean de Poliţie Braşov.

Aparatele video vor spori gradul de securitate la nivelul județului și vor facilita activitatea polițiștilor, fie pentru fluidizarea traficului, fie pentru ordinea publică sau pentru depistarea infractorilor, la intrarea sau ieșirea din județ.

Odată cu instalarea acestor camere, autoritățile speră să identifice mai ușor și mașinile furate care ajung în județul Brașov.

Comentarii

Ultimă oră