Sari la conținut

Juniorii Coronei au pierdut onorabil meciul cu DVTK, 0-8

juniorii-coronie-au-pierdut-onorabil-meciul-cu-dvtk-08

Corona „Wolves” Braşov a pierdut duelul cu DVTK din Liga Mol cu 8-0. Scorul este însă normal dacă ne gândim că Otto Keresztes a abordat jocul aproape numai cu juniori. Această strategie a fost aleasă pentru că în week-end braşovenii joacă două meciuri extrem de importante cu Progym Gheorgheni în Liga Naţională.

După două victorii consecutive în Liga Mol, 3-1 cu Debrecen şi 2-0 cu Miercurea Ciuc, Corona „Wolves” Braşov a trebuit să se recunoscă învinsă în partida cu DVTK. Chiar dacă scorul de 8-0 pare drastic, pe gheaţă lucrurile nu au fost tocmai rele, în condiţiile în care Otto Keresztes a trimis linii formate din juniori. Raţionamentul strategiei este că titularii trebuie menajaţi pentru partidele din week-end cu Progym Gheorgheni, din Liga Naţională.

Janos, Dumitru, Balazs, Imecs, Peter şi Marton au apărut din garda principală şi au încercat să-şi ajute colegii mai mici. Chiar dacă după prima repriză scorul era 4-0 în favoarea maghiarilor, „lupii” braşoveni s-au mişcat foarte bine în următoarele reprize, reuşind să limiteze scorul. 1-0 şi 3-0 au fost scorurile din celelalte două părţi.

În clasament, Corona se află în continuare pe ultimul loc, cu doar 15 puncte. Din păcate, băieţii lui Otto Keresztes au atât cel mai slab atac, cât şi cea mai slabă apărare.

Comentarii

Ultimă oră