Sari la conținut

Juniorii de la CS Transilvania, locul 1 la Turneul Semifinal de la Turda

juniorii-de-la-cs-transilvania-locul-1-la-turneul-semifinal-de-la-turda

Echipa de juniori V a Clubului Sportiv Transilvania Brasov e calificata in finala campionatului national de minihandbal masculin.

Cei mai mici handbalisti de la ACS Transilvania Brasov au castigat en fanfare turneul semifinal de juniori V. Micutii brasoveni s-au intors cu medalia de aur de la Turda, oras care a gazduit turneul semifinal de minihanbal baieti. Practic, elevii antrenati de Cristian Filip si Titus Donosa nu au avut rival la competitia semifinala unde s-au confruntat cu echipe bine cotate din tara.

Cu scorul de 35-11, brasovenii au trecut de echipa Academia Cluj Napoca. A urmat Pegasus Tg. Mures, echipa care la scorul de 19-6 pentru Transilvania Brasov, au renuntat sa mai joace. A urmat meciul cu Ardealul Cluj, pe care handbalistii de la CST l-au castigat, la finalul unei evolutii excelente, cu 35-24. Astfel, cu o calificare de pe primul loc in grupa, micutii handbalisti brasoveni au jucat si castigat finala turneului, cu LPS Oradea, scor 36-24.


“A fost o incununare a eforturilor noastre de zi cu zi de la antrenamente. Elevii mei au fost foarte ambitiosi, lucru care s-a vazut in teren. Practic nu am avut adversari pe masura in acest turneu semifinal in fata unor echipe de renume in handbalul roamnesc. Mergem in finala unde ma astept la o evolutie excelenta”, a declarat antrenorul juniorilor V de la Clubul Sportiv Transilvania, Cristian Filip, cel care alaturi de Titus Donosa a asigurat banca tehnica a brasovenilor.


Performantele juniorilor brasoveni nu se opresc aici: si juniorii IV de la ACS Transilvania sunt calificati in Turneul Semifinal al campionatului national de handbal ce va avea loc la finalul acestei luni.

Comentarii

Ultimă oră