Sari la conținut

Kamerata Kronstadt deschide stagiunea cu celebrul pianist Horia Mihail

kamerata-kronstadt-deschide-stagiunea-cu-celebrul-pianist-horia-mihail-

Vineri, 10 octombrie la ora 19:00, la Sala Patria din Brașov, se deschide  noua stagiune a Kameratei Kronstadt, cu un program dedicat celor trei clasici vienezi: Ludwig van Beethoven, Joseph Haydn și Wolfgang Amadeus Mozart.

Sub bagheta maestrului Cristian Oroșanu, celebrul pianist Horia Mihail va interpreta alături de Kamerata Kronstadt Concertul în Re major de J. Haydn, capodopera cu care a debutat în orasul sau natal Brasov, la vârsta de 10 ani.

Horia Mihail a sustinut peste 1000 de concerte cu orchestre celebre din țară și străinătate, recitaluri solo si de muzica de camera în 18 tari pe 4 continente, colaborând cu artisti cunoscuti precum Roman Totenberg, Lory Wallfisch, Robert Merfeld, Peter Zazofsky, Andres Diaz si Nathaniel Rosen. A putut fi ascultat la diverse posturi de radio si de televiziune din România, Belgia, Anglia, Danemarca, Ungaria, Statele Unite si Vocea Americii, si a înregistrat cu Orchestra Simfonica Nationala Radio din România.

Kamerata Kronstadt pune la dispoziția publicului abonamente pentru toate concertele din această stagiune. Pensionarii, elevii și studenții pot beneficia de  abonamente speciale, la un preț redus. Pentru detalii, accesați www.kameratakronstadt.eu .

Biletele se pot procura de la Sala Patria și Librăria Șt.O.Iosif. Rezervări la tel. 0752 791 902.

Comentarii

Ultimă oră