Sari la conținut

La Brașov se desfășoară târgul „Transylvania Tourism Fair”, ediția a X-a

la-brasov-se-desfasoara-targul-transylvania-tourism-fair-editia-a-xa

Patronatul ANAT (Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România) și Agenția Metropolitană Brașov ne invită în perioada 17-19 martie 2017 la cea de-a X-a ediții a „TRANSYLVANIA TOURISM FAIR” (TTF) ce va avea loc la Brașov Business Park.

Patronatul ANAT este organizatorul acestui eveniment iar Dertour Romania, Air France KLM și Agentia Metropolitana Brașov sunt partenerii de marcă ai TTF.

De remarcat că anul acesta vom avea o primă ediție a acestui târg ce are o Agendă de evenimente conexe organizate de către autoritățile locale, împreună cu Patronatul ANAT.

Astfel, Primăria municipiului Brașov, Agenția Metropolitană Brașov, Consiliul Județean Brașov, Agenția de Dezvoltare Durabilă a Județului Brașov și Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului din judeţul Braşov organizează în prima zi din cadrul târgului seminarul „Brașovul European” ce va avea ca principal scop prezentarea facilităților și potențialului zonei Brașovului pentru turiștii români și străini. Ce-a de a doua zi a târgului va fi rezervată unui info trip în zona Rupea – Viscri – Bunești.

Remarcat prin calitatea organizării, Transylvania Tourism Fair a fost premiat în anul 2014 în cadrul evenimentului „Incoming Romania Travel” Gala pentru inovatie în turism. Juriul format din jurnaliști si specialiști din acest domeniu, au optat pentru TTF având în vedere mai multe argumente: organizarea de fam-tripuri în timpul evenimentului, invitarea unor firme și specialiști din străinătate, susținerea de conferințe și seminarii în paralel cu târgul, continuitatea și nu în ultimul rând locația de excepție unde se desfășoara acest eveniment, respectiv Brașov Business Park.

La acestă a X-a ediție sunt prezenți peste 45 de participanți dintre care: mari touroperatori ai pieței românești, mari rețele de agenții de turism din România, agenții detailiste din Brașov, primării, hoteluri, firme de transport, școli de formare în turism, asociații locale de promovare și dezvoltare a orașelor, Autoritatea Națională pentru Turism și presa din turism.

Vizitatorii vor putea alege din multitudinea de oferte de vacanțe oferite de către agențiile de turism. Cei care se vor hotărî să iși rezerve sejururi de vacanță vor beneficia de discount-uri semnificative care pot fi de până la 45%!

Târgul se desfașoară la Brașov Business Park ( strada Ionescu Crum nr. 1, Brașov) conform următorului program:

17 martie 2017, între orele 11:00 – 20:00

18 martie 2017, între orele 10:00 – 18:00

19 martie 2017, între orele 10:00 – 18:00

Sursa: transilvania365.ro

Comentarii

Ultimă oră