Sari la conținut

Legiunea portugheză de la FC Braşov se măreşte pe zi ce trece, iar tehnicianul Antonio Conceicao spune că la echipă ar mai putea ajunge jucători de pe piaţa portugheză.

FC Braşov transferă pe bandă rulantă din Portugalia. În ultimele zile, stegarii şi-au acoperit postul de portar prin transferurile lui Mario Felgueiras (foto), împrumutat de la Sporting Braga, şi Helder Godinho, transferat de la Deportivo Aves, din liga a doua portugheză.
Vor aduce un plus. Antrenorul Braşovului, Antonio Conceicao, i-a caracterizat pe cei doi goalkeeperi, în presa din Portugalia. „Cei doi vor fi un atu pentru Braşov. Mario Felgueiras şi-a făcut treaba foarte bine la nivelul echipelor de tineret. A jucat la Sporting şi toată lumea aştepta ca el să confirme şi la seniori. Eu îl cunosc bine şi este un portar excelent, de mare perspectivă. Din păcate, nu întotdeauna reuşeşti să faci saltul la o echipă mare foarte repede. El trebuie să muncească la fel de bine şi sunt convins că experienţa de la Braşov îl va ajuta. Eu cred în el şi sunt sigur că va ajunge un portar mare. Godinho Helder este un goalkeeper mult mai experimentat. El are deja 33 de ani şi a jucat foarte multe meciuri în Liga a doua din Portugalia. Experienţa lui ne va ajuta foarte mult la club şi cred că şi Mario poate învăţa de la Helder”, a spus Tony Conceicao în A Bola.
Continuă achiziţiile. Tony Conceicao admite că la echipă ar mai putea ajunge mai mulţi jucători de pe piaţa portugheză. Antrenorul, care recent şi-a reînnoit pentru încă un an contractul său cu clubul stegar, spune că din păcate lotul nu este încă definitivat şi că nu se va putea baza la reunire decât pe jumătate din jucătorii cu care va începe sezonul 2011-2012 al Ligii lui Mitică. Acest lucru îl nemulţumeşte pe tehnicianul portughez. „Vom lucra cu 50-60 la sută din echipă, lucru care mă îngrijorează. Sper, totuşi, că oficialii clubului se vor mişca rapid pentru a încheia campania de transferuri şi pentru a putea pregăti în linişte următorul sezon. Cu siguranţă mai suntem interesaţi de jucători de pe piaţa portugheză, una pe care o cunosc foarte bine”, a mai spus Conceicao în presa din Portugalia.
6 jucători au transferat braşovenii. În această vară FC Braşov i-a transferat pe cei doi portari, Mario Felgueiras (24 de ani), de la Sporting Braga şi Helder Godinho (33 de ani) de la Deportivo Aves, pe milocaşul portughez Bruno Madeira (26 de ani) şi atacantul brazilian Renato Pereira da Silva Alberto Kanu (25 de ani), ambii de la Penafiel, pe mijlocaşul chilian Sebastian Paez (24 de ani) de la Unión San Felipe şi pe atacantul argentinian Jonathan Dominquez (21 de ani) de la Unión La Calera. Se pare că şi atacantul brazilian Fabio Junior Dos Santos (29 de ani), de la Naval, a ajuns la o înţelegere cu gruparea de sub Tâmpa.

Comentarii

Ultimă oră