Sari la conținut
la-fc-brasov-vestiarul-sa-rupt-in-doua

La FC Brașov fotbalul se joacă pe burta goală. Nu este o noutate pentru nimeni că stegarii nu și-au mai luat salariile de ceva timp și că în tot acest timp, singurii care au ajutat clubul au fost suporterii și jucătorii. Fotbaliștii au strâns rândurile și au dus echipa în play-off, însă nu mai suportă ceea ce se întâmplă la clubul de sub Tâmpa și au hotărât să iasă în față și să spună lucrurilor pe nume.

„Lumea trebuie să știe adevărul. Nu mai trebuie să ne ascundem. La FC Brașov nu sunt condiții grele sunt foarte grele. Sunt băieți care nu au ce mânca, sunt jucători care merg pe jos o oră până la locul în care se servește masa, care numai masă pentru sportivi nu este, se întorc încă o oră până acasă și apoi trebuie să vină la antrenament. Mai trebuie să se știe că facem deplasări de opt ore și ne întorcem cu un sandwich din două bucăți de pâine cu unt. Iar noi peste tot vorbim numai de promovare, toată presiunea este aruncată supra jucătorilor și nouă nu ni se pare corect acest lucru. Singura susţinere de până acum a fost din partea fanilor, ncare din puținul lor au strâns o sumă de bani și așa am putut să mai luăm și noi o masă. Susținere nu a venit de la oamenii de afaceri din Braşov sau din partea doctorului Popa, cel care s-a autoproclamat preşedinte şi spunea că va asigura un buget de 500.000 de euro și a plimbat câțiva italieni pe la Brașov, care au mai trecut pe la trei echipe fără niciun rezultat. Echipa asta merge pe sub pământ”, a spus golgheterul echipei, Marius Matei.

„Eu am un copil mic de 7 luni și nu am mai luat niciun ban de trei luni. Ceea ce trăiesc la acest club nu mi s-a mai întâmplat niciodată. Îmi este forte greu. Lumea știe că mâncăm sarmale la masă? Ăsta nu e fotbal profesionist”, a spus și mijlocașul Silviu Pană.

„Nu ai medicamente, nu ai masă, nu ai nimic și tot cerem de la jucători. Nu mai poate nici jucătorul ăla oricât de mult ar vrea. Suporterii poate nu știu situația reală în care ne aflăm, dar nu poți să promovezi pe stomacul gol, fără bani de cinci, șase luni. Nu s-a întâmplat niciodată și nici nu se va întâmpla”, a spus și Răzvan Avram.

Este clar că atmosfera în vestiarul stegarilor este extrem de tensionată și asta cu doar câteva ore înainte de meciul din campionat cu Chindia Târgoviște. FC Brașov va juca vineri cu începere de la ora 18.00, pe stadionul Tineretului împotriva formației din Târgoviște în etapa a doua a play-off-ului.

Comentarii

Ultimă oră