Sari la conținut

La Râșnov se desfășoară în week-end ,,Serbările Zăpezii”

la-rasnov-se-desfasoara-in-weekend-serbarile-zapezii

Evenimentul programează concursuri sportive (competiții de biatlon, sărituri cu shiurile și schi fond) dar și distracție pentru toate vârstele.


  De vineri și până duminică, 28 ianuarie, Râșnovul va găzdui Serbările Zăpezii, la Baza Olimpică pentru sporturile de iarnă de pe Valea Cărbunării.

Vineri de dimineață a avut loc antrenamentul oficial al copiiilor și cadeților de la Cupa Cetate Râșnov biatlon, iar de la ora 16:00 s-a desfășurat ședința tehnică pentru concurs.

Concursul propriu-zis va începe sâmbătă, 27 ianuarie 2018, de la ora 10:00. Atunci va avea loc „Cupa Cetate Râșnov ” – concurs biatlon copii și cadeți, proba lungă.

De la 10:30 la 12:00 vor avea loc jocuri specifice în zăpadă, cu participarea elevilor din școlile râșnovene.

La ora 12:00, toți concurenții sunt așteptați la festivitatea de premiere.

Serbările Zăpezii vor continua duminică, 28 ianuarie de la ora 10:00, cu proba de sprint.

De la 10:30 va avea loc un concurs de sărituri cu schiurile, pentru copii. De la ora 11:00, micuții începători se pot întrece într-o competiție de schi fond. La ora 12:30 va avea loc festivitatea de premiere: Biatlon – Sărituri – Schi fond – copii.

Iar pentru ora 13:00 este programat cel mai așteptat moment al acestor serbări. Mai exact se va da startul probei de schi fond pentru veterani „Memorialul campionilor de schi fond și biatlon”.

De la ora 14:00 toți participanții sunt invitați la festivitatea de premiere, eveniment care va încheia Serbărilor Zăpezii 2018.

Comentarii

Ultimă oră