Sari la conținut

La Săcele a început săptămâna curăţeniei de primăvară

la-sacele-a-inceput-saptamana-curateniei-de-primavara

Timp de o săptămînă, la Săcele, se va desfăşura o campanie de curăţenie de primăvară.

Primăria Municipiului Săcele invită toți cetățenii să participe în perioada 3 – 8 aprilie 2017 la o „Săptămână dedicată curățeniei de primăvară a orașului”.


  Odată cu încălzirea vremii, municipalitatea a început deja salubrizarea domeniului public şi privat, cu lucrări de curăţenie a străzilor şi bulevardelor din oraş, toaletări ale copacilor, lucrări de întreţinere ale parcurilor şi spaţiilor verzi.

În săptămâna 3-8 aprilie 2017 la această campanie sunt invitaţi să participe toţi membrii comunităţii săcelene.

Cetăţenii sunt la rîndul lor invitați să realizeze şi ei lucrări de întreţinere a spaţiului verde şi de curăţenie a trotuarelor din faţa propriei locuinţe şi a grădinilor din faţa blocului.

În săptămâna 3 – 8 aprilie firma care este responsabilă de curățenia orașului, SC Cibin SRL, va pune la dispoziția cetățenilor saci și utilaje care vor colecta gunoiul.

„Încă din momentul investirii mele am insistat pe faptul că oraşul se va schimba şi că va exista o perioadă în care în Săcele se vor face multe lucrări. Acest fapt deja se întâmplă şi cu toate inconvenientele care decurg de aici trebuie să mergem mai departe pentru a schimba în bine oraşul nostru. Curăţenia de primăvară este un lucru firesc care se întîmplă în casa fiecăruia dintre noi. Acest lucru vă propun să îl facem şi cu „casa noastră“ mai mare şi anume cu oraşul nostru“, a declarat primarul din Săcele, Virgil Popa.

Comentarii

Ultimă oră