Sari la conținut

La Săcele, PNL sprijină implicarea tinerilor în politică

PNL a decis: la municipiul Săcele va sprijini cel mai tânăr candidat la funcția de primar.

Argumentele care susțin această colaborare sunt:
∙ O agendă comună de probleme stringente ce trebuie rezolvate la Săcele
∙ Nevoia de echipe politice care combină experienţa cu tinereţea
∙ Potențialul liderului Cristian Panait

Facem echipă cu un luptător. „De 4 ani în Săcele nu se întâmplă nimic pozitiv. Ba chiar, s-a închis spitalul și s-au înstrăinat proprietăți. De 4 ani se bate pasul pe loc. De 4 ani nu se finalizează niciun proiect de investiție. E ne­voie de o schimbare radicală și pentru asta am ales să facem echipă cu un luptător. Cristian Panait are tot sprijinul meu. Este un tânăr ambițios, cu picioarele pe pământ, care are un proiect politic bine pus la punct de revitalizare a orașului Săcele. Cristian Panait are o viziune nouă asupra politicii săcelene și îl vom ajuta să o pună în practică”, a declarat Aristotel Căncescu.
Promovăm ideile tinerilor. „De prea multă vreme tinerii din Săcele refuză să  mai fie atenți la viața politică locală, și-au pierdut spe­ran­ța și încrederea în po­li­ti­cieni și nu mai vor nici mă­car să își exprime opinia prin vot. Sau și mai grav, vor să plece în locuri care le oferă mai multe șanse pentru viitor. Și asta în primul rând pentru că administrația locală nu îi reprezintă. Nu există proiecte pentru ei, nu sunt luați în seamă când au nemulțumiri și nu se ține cont de so­lu­țiile și dorinţele lor. S-a spus de atâtea ori că e nevoie și de tineri în politică, dar nu s-a făcut nimic în acest sens. Iată că a venit și vremea ca ideile tinerilor să fie încurajate astfel încât lucrurile să se miște într-un ritm mai alert la Săcele. Ne-am aliat cu Cristian Panait pentru că știm că are po­ten­țial. Sunt optimist, împreună vom câștiga alegerile și vom demonstra că se poate face politică și altfel: cu res­pect pentru vârstnici, dar și cu promovare a ideilor tinerilor. Avem o echi­pă care îm­bi­nă experiența cu tinerețea astfel încât toate categoriile de vârstă să fie reprezentate și să sudăm ruptura dintre ge­ne­rații”, a declarat Gavril Matei, președintele PNL Săcele. Primarii tineri din judeţul Brașov au confirmat că vitalitatea, ambiţia şi dorinţa de performanță pot schimba imaginea unui oraș.
Avem o echipă unită. PNL Săcele și Cristian Panait au colaborat în trecut, dând glas nemulțumirilor săcelenilor prin acțiuni concrete în scopul redeschiderii Spitalului din Săcele. În plus, la în­ce­putul anului, cele două orga­nizații au fost alături de pro­tes­tatarii din Piața Sfatului militând pentru un nou început, pentru schimbare și pentru dreptul la o viață normală. Pe viitor și-au pro­pus să creeze o administrație locală performantă, orientată spre oameni, astfel încât Săcele să fie municipiu în adevăratul sens al cuvântului, nu doar pe hârtie.

Vineri va fi lansarea oficială a echipei PNL-PSD Săcele. Pe 27 aprilie, Cristian Panait își lansează candidatura la Primăria Săcele. Cu această ocazie, săcelenii vor cunoaște și echipa de consilieri locali propusă de PNL.
Cristian Panait este cunoscut săcelenilor în primul rând pentru eforturile susținute în vederea redeschiderii spitalului. Candidatul s-a remarcat și prin  pentru implicarea în probleme locale legate de şcoli şi grădiniţe, transport public mai sigur, ieftinirea apei – organizând acțiuni de presiune precum proteste, strângeri de semnături, memorii, scrisori deschise sau conferințe de presă, prin care a semnalat autorităţilor şi opiniei publice problemele stringente ale comunității săcelene.
Cristian Panait are 32 de ani, este căsătorit și are studii în domeniul economic și juridic. Vine din mediul privat și are o situație financiară foarte bună, pe care a dobândit-o singur, prin perseverență și efort susținut.
Experiența de antreprenor l-a învățat să se orienteze spre performanță să își fixeze obiective realiste și să le atingă în timp util. Prin urmare, profilul candidatului se diferențiază vizibil de cel al contracandidaților săi.
„Eu fac parte dintr-o altă generaţie. O generație care nu promite, dar face. Nu mă războiesc cu trecutul, ci privesc spre viitor, dorindu-mi să-mi pot creşte şi educa fetiţele într-un oraş de care să nu le fie rușine.
Am o echipă formată majoritar din tineri cu idei creative, dar și din specialiști. Voi avea o campanie pozitivă și de bun simț, pentru că vreau să îmi canalizez energia spre ceea ce avem de făcut acum, nu spre ceea ce nu s-a făcut în trecut.
Pe agenda mea politică sunt atât probleme urgente, precum siguranța, prețul apei, calitatea transportului în comun și redeschiderea spitalului, dar și aspecte ce necesită investiții pe termen lung: locuri de muncă, infrastructură (apă, canalizare, gaz, drumuri), programul „Educație și civilizație în comunitatea romă”, învățământ per­for­mant, evenimente culturale și sportive, infrastructură pentru turism, revitalizarea agriculturii, respect pentru mediu, administrație pu­ter­nică. Așadar, avem de lucru la Săcele.” a declarat Cristian Panait.

Comentarii

Ultimă oră