Sari la conținut

La Săcele se aprind de Sfântul Nicolae luminile de sărbători

la-sacele-se-aprind-de-sfantul-nicolae-luminile-de-sarbatori

132.000 lei, bugetul din acest an pentru împodobirea oraşului

Dacă în multe localităţi din judeţul Braşov, startul sărbătorilor de iarnă a fost dat în 1 decembrie 2019, în Săcele acest lucru se va întâmpla astăzi, în ziua de Sfântul Nicolae. Astfel, pentru al patrulea an consecutiv, la Săcele va ajunge astăzi Caravana lui Moş Crăciun şi va fi aprins iluminatul de sărbători.


   Caravana va pleca din cartierul Electroprecizia la ora 17.00 şi va trece prin cartierele Movilei, Cernatu şi Ştefan cel Mare. Escalele sunt programate la brazii de Crăciun amenajaţi în aceste zone, unde copiii prezenţi vor primi mici cadouri.


  În cartierul Ştefan cel Mare a fost amenajat şi un patinoar artificial, care va fi deschis la ora 19.00, cu o demonstraţie a micilor patinatori de la cluburile din Braşov.


   Tariful de folosire a patinoarului pe timpul acestei ierni va fi de 5 lei pe serie (pentru adulţi şi copii), iar taxa de închiriere a patinelor este de 5 lei.

Lângă bradul din Ştefan cel Mare va avea loc momentul festiv al aprinderii luminilor, un concert de colinde, iar la final va fi un foc de artificii.


 În municipiul Săcele, primăria a amenajat 5 brazi de Crăciun, dintre care doi mai mari (unul în cartierul Ştefan cel Mare, iar altul în faţa Primăriei) şi trei mai mici (în cartierele Movilei, Electroprecizia şi Gârcini).


Pentru împodobirea oraşului, primăria a cheltuit 132.000 lei, cu tot cu TVA, iar pentru evenimentul de astăzi suma de 22.000 de lei.

Comentarii

Ultimă oră