Sari la conținut

„Povestea Cerbului” - emisiuni „remember”, la TVR despre Cerbul de Aur

povestea-cerbului-emisiuni-remember-la-tvr-despre-cerbul-de-aur

Ca un preambul la Festivalul Internaţional Cerbul de Aur 2018, TVR 1 ne spune Povestea Cerbului de Aur, de la cea mai recentă ediţie a festivalului internaţional de muzică, cea din 2009 şi până la prima, cea din 1968.

 „Povestea Cerbului de Aur” se derulează din 30 iulie 2018, de luni până joi, la ora 22.00, la TVR 1 şi TVR Moldova şi pe TVR Internaţional, de la 23.50. Şi tot zilnic, la TVR 1, vom asculta „Vocile Cerbului de Aur” la televiziunea publică.

Seria de emisiuni „Povestea Cerbului” va fi prezentată de Ioana Voicu şi va fi un „remember” al tuturor ediţiilor Cerbul de Aur, Povestea curgând nu aşa cum ne-am fi aşteptat: de la primul la ultimul Cerb, ci invers, de la cea mai recentă ediţie - cea din 2009, până la prima ediţie - cea din 1968.

„În fiecare seară, telespectatorii vor putea retrăi emoţiile celor 17 ediţii realizate de Televiziunea Română de-a lungul a 50 de ani. Ne amintim şi vedem momente amuzante cu prezentatorii, cântăm cu marile vedete în recital, aflăm ce jurii au acordat note concurenţilor fiecărei ediţii, ne strecurăm în culise la Nopţile Albe ale Cerbului de Aur şi bineînţeles, îi revedem pe scenă pe câştigători”, explică realizatorii proiectului.

Luni, 30 iulie 2018, a fost un prim episod general, pentru ca marţi, 31 iulie 2018, să intre în grilă un prim remember – ediţia din anul 2009 a Festivalului Internaţional Cerbul de Aur.

„Iar cu o seară înainte de startul Festivalului de anul acesta (pe 28 august 2018), vom încheia Povestea Cerbului de Aur cu anul 1968, pentru a face legătura cu prima zi a Cerbului de Aur 2018, când Gala de deschidere va fi un remember... cu artişti care au participat încă de la primele ediţii la Cerbul de Aur”, spune Mihai Răzuş, realizatorul emisiunii.

Tot zilnic, de luni până joi, telespectatorii vor avea parte de câte cinci minute cu „Vocile Cerbului de Aur”. De la orele 9.55, 13.55 şi 19.55, filler-ul „Vocile Cerbului de Aur” va anunţa „Povestea Cerbului”.

Cele mai tari refrene din recitalurile celor 17 ediţii de poveste se vor vedea, reasculta şi reaminti, la „Vocile Cerbului de Aur”, la TVR 1 şi TVR Moldova şi de la 20.55 la TVR Internaţional.


   În anul Centenarului României şi semicentenarului festivalului, Cerbul de Aur va avea un format special, cu o Gală Aniversară, două zile de concurs, o Gală a Festivalului şi recitaluri ale invitaţilor speciali. Festivalul se va încheia cu show-ul „România Centenar”, un spectacol ce va reuni muzica populară tradiţională românească şi prelucrări de actualitate ale genului folcloric.

Cerbul De Aur 2018 va fi transmis în direct şi în exclusivitate de Televiziunea Română.

Pentru cele cinci zile ale Festivalului, organizatorii au pus în vânzare mai multe categorii de bilete, cu preţuri pornind de la 50 de lei.

Acestea sunt disponibile pe site-ul Eventim.ro şi în reţeaua magazinelor partenere: Orange, Vodafone, Telekom, Carrefour, benzinăriile OMV, librăriile Cărtureşti, Diverta şi Humanitas.

Comentarii

Ultimă oră