Sari la conținut

Lacătele iubirii, ferecate, de Ziua Îndrăgostiților, la Castelul Bran

lacatele-iubirii-ferecate-de-ziua-indragostitilor-la-castelul-bran

De Valentine’s Day, pe 14 februarie 2018, Sufrageria Casteului Bran va deveni un spaţiu cald şi primitor, în care aromele de cafea şi ceai, dar şi de ciocolata caldă şi căpşuni, se vor amesteca după gustul îndrăgostiţilor. Valentine’s Day este un bun prilej pentru Contele Dracula să-și dezvăluie latura sa sentimentală.

Cuplurile care vor trece pragul Castelului Bran, indiferent de vârstă, îşi vor putea mărturisi cele mai frumoase sentimente, în decor special, cu lumânări aprinse, învăluiţi de acorduri muzicale pe măsură, spun administratorii Castelului Bran.

Va fi ziua în care zidurile reci, care păstrează poveştile demult apuse cu prinţese şi cavaleri, vor fi martore ale viselor şi speranţelor actuale ale îndrăgostiţilor.

Şi cum vizitarea Castelului Bran este, pentru mulţi, un moment memorabil, Contele s-a gândit să le ofere posibilitatea îndrăgostiţilor să-şi mărturisească iubirea prin intermediul unui lacăt sub formă de inimioară care va dăinui peste timp la poalele edificiului.

Se vor scrie astfel poveşti de iubire ce se vor adăuga celor pe care Castelul Bran le-a trăit în cei 640 de ani de existenţă.

Accesul la Castelul Bran pe 14 februarie 2018 se va face în intervalul orar 9.00 - 16.00, preţul biletului fiind 40 lei pentru adulţi, 25 lei pentru studenţi, 30 lei pentru seniori şi 10 lei pentru copii.

Mai multe detalii pe www.bran-castle.com sau la telefon 0268.237.700.

Comentarii

Ultimă oră