Sari la conținut
lansare-de-carte-la-14-ani

Alexia Timofte reuşeşte să repete performanţa de a lansa o carte, de data aceasta la varsta de doar 14 ani. Volumul se intituleză „Cred că da....”

Alexia Timofte, elevă în clasa a VIII-a, la Liceul Andrei Mureșanu, ne invită miercuri, 14 decembrie 2016 la lansarea propriei cărți, cu tentă autobiografică, numită Cred că da...”.

Evenimentul va avea loc de la ora 18:00 la Coresi Shopping Resort, în zona centrală destinată spectacolelor. Micuţa scriitoare îl va avea ca invitat special pe Ovidiu Scridon, cunoscut artist de muzică folk.

Tentaţia scrisului a acaparat-o pe Alexia devreme. După " Eu la ora de desen", ne propune un alt exerciţiu cu tonalitate autobiografică: "Cred că da...".

Din postfața redactată de prof. Chiş Florida Rita aflăm amănunte despre Alexia Timofte: „Deja se simte faptul că tânăra autoare oscilează între a scrie -ca un scop pentru afirmare şi a scrie- ca o necesitate de a comunica, de a exprima percepţia ei asupra lumii. Alexia pare că vrea să se emancipeze de copilărie prin scris. Tulburările interioare, specifice adolescenţei, o fac să caute o compensaţie în proiectarea unei măşti literare autobiografice, cultivarea propriei personalităţi”.

Cei interesaţi sunt aşteptaţi să o susțină pe Alexia în demersul de a intra oficial în lumea scriitorilor, a celor care decid să aștearnă pe hârtie emoții, trăiri, experiențe!

Comentarii

Ultimă oră