Sari la conținut
lansare-de-carte-si-concert-ovidiu-scridon

Joi, 29 noiembrie 2018, de la ora 18.00, la Secţia de Copii şi Tineret a Bibliotecii Judeţene „George Bariţiu” (pe Strada Iuliu Maniu nr. 6, la „Jucăriotecă”), braşovenii sunt aşteptaţi la lansarea volumului de versuri „Tu ce-ai făcut azi?” şi la concertul lui Ovidiu Scridon.


  Născut la Târnăveni, judeţul Mureş, Ovidiu Scridon a fost atras de muzică şi chitară din copilărie, debutând în timpul studenţiei. Între 1994-1998 a avut o intensă activitate concertistică, a compus, interpretat şi participat la numeroase spectacole studenţeşti. După absolvire, a lucrat la Radio Total, grupul MediaPro şi grupul de presă Realitatea-Caţavencu.

Revenit pe scena muzicii, Ovidiu Scridon este plin de energie şi optimism, împărtăşind emoţiile sale publicului iubitor de muzică folk. A publicat în anul 2012 un volum de poezie „Portretul unui gând” la editura Tritonic, iar în 2017 a apărut o plachetă de versuri, intitulată „Tu ce-ai făcut astăzi?”.

Lansările de carte ale lui Ovidiu Scridon sunt de fapt spectacole de muzică şi poezie,  adevărate evenimente pline de farmec, la care brașovenii și turiștii sunt invitați cu bucurie să participe.

Comentarii

Ultimă oră