Sari la conținut

Începând cu luna august a acestui an, brașovenii pasionați de mașinile de lux vor avea ocazia să testeze modelele Jaguar, prezente în cel mai nou showroom Țiriac Auto (aflat în aceeași clădire cu showroom-ul Land Rover, Calea Bucureşti nr. 244).

Premergător deschiderii oficiale a showroom-ului, vor fi organizate demonstraţii şi sesiuni de test drive cu întreaga gamă, contactând deja o serie de piloţi din Campionatul Naţional de Raliuri care pot face potenţialii clienţi să înţeleagă mai uşor afirmaţia domnului Adrian Hallmark – Global Brand Director Jaguar: „Jaguar se autodefineşte ca fiind cea mai sportivă limuzină de lux”.
„În cadrul strategiei de implementare a brand-ului Jaguar în România, cel mai important partener al nostru în ceea ce priveşte distribuţia locală, respectiv reţeaua Ţiriac Auto, a primit dreptul de comercializare a produselor şi serviciilor noastre în Braşov şi aria limitrofă. Nu numai potenţialul acestei pieţe şi poziţionarea geografică au dus la această decizie, ci şi rezultatele de excepţie obţinute de echipa de aici în segmentul vânzărilor premium”, declară Mihai Ivănescu, Director General Premium Auto - Importatorul oficial al mărcilor Jaguar și Land Rover pentru România.
Premium Auto se așteaptă la o creștere accelerată a vânzărilor Jaguar, având în vedere că cererea pentru acest brand a cunoscut un trend ascendent încă de anul trecut, până la finalul acestui an estimându-se livrări de peste 100 de unităţi la nivel naţional. În concordanţă cu această previziune, media ultimelor trei luni, incluzând şi iulie, este de 12 unităţi pe lună. Anul 2013, considerat pentru piaţa Braşovului ca fiind primul an de funcţionare neîntreruptă, ar urma să aducă, potrivit estimărilor comune un număr de 12 unităţi Jaguar livrate, luându-se în calcul şi apariţia noilor modele şi platforme.

Comentarii

Ultimă oră