Sari la conținut

Lansarea unui thriller polițist scris de o brașoveancă

lansarea-unui-thriller-politist-scris-de-o-brasoveanca

 „Un glonț pentru Julieta”, un thriller polițist scris de brașoveanca Tony Mott, se lansează astăzi la Hof Cafe.

Scriitoarea brașoveană Tony Mott, presudonimul Antonetei Galeș, Director of Communications and Organisational Development al Selgros România, lansează astăzi, la orele 12,11, în Hof Cafe, un nou volum polițist – „Un glonț pentru Julieta”. Acesta este urmarea cărții „Julieta avea un pistol” lansat în urmă cu doi ani.

Pseudonimul autoarei Tony Mott este o combinație între numele de fată al mamei și numele cu care i se adresează cei apropiați. „Aveam nevoie de un pseudonim care să mă reprezinte. Tony îmi spun toți cei apropiați, iar Mott este numele de fată al mamei mele. Am vrut să fac asta și în memoria bunicului meu de care am fost foarte apropiată”.

Tony și-a lansat prima carte în 2008, după care a urmat un volum de poezii. După care a trecut la literatură polițistă.

 Julieta tinde să devină o serie.

„Un glonț pentru Julieta” este urmarea cărții „Julieta avea un pistol”.

„În primul roman al seriei Julieta mai multe echipe de medici din diferite țări concurează pe ultima sută de metri pentru a ieși primii cu o descoperire importantă în cardiologie. Miza foarte mare aduce în scenă spioni, mită, crime, atentate, anchete. ”Un glonț pentru Julieta”,  al doilea roman al thriller-ului medical, scoate la iveală artizanii și îi demască pe criminali”, explica autoarea Tony Mott.

„La momentul la care am început ”Julieta avea un pistol” nu mi-a fost foarte clar că va fi o serie. Abia după ce mi-am dat seama cât de vast este domeniul cercetărilor medicale, cât de interesant este pentru mine, cât de tare mă preocupă, mi-am dat seama că voi continua. Seria este un thriller medical și toate volumele vor avea ca element central o anumită temă de cercetare care poate că este deja un subiect într-un anumit laborator din lume”, a mai spus scriitoarea brașoveană.

Hof Cafe este o cafenea, spatiu alternativ şi hub urban al Braşovului. Se află în Piata Sfatului nr. 14, Braşov.

Sursa: bizbrasov.ro

Comentarii

Ultimă oră