Sari la conținut

Laurenţiu Reghecampf este noul antrenor al Stelei! A condus deja primul antrenament. Ce transferuri a promis Becali

laurentiu-reghecampf-este-noul-antrenor-al-stelei-a-condus-deja-primul-antrenament-ce-transferuri-a-promis-becali

Antrenamentul echipei Steaua de joi dimineață, desfășurat la Centrul de Fotbal Mogoșoaia, a fost condus de staff-ul tehnicianului Laurențiu Reghecampf, anunțat de finanțatorul Gigi Becali la conducerea formației roș-albastre.

Reghecampf a fost prezent la Mogoșoaia, dar nu a asistat la ședința de pregătire. În aceste condiții, antrenamentul a fost condus de preparatorul fizic Thomas Neubert, împreună cu antrenorul cu portarii, Florin Tene.

Tehnicianul Laurențiu Reghecampf, aflat încă sub contract cu echipa bulgară de fotbal Litex Loveci, a fost anunțat, miercuri seara, în funcția de antrenor al formației Steaua București de finanțatorul grupării roș-albastre, Gigi Becali.

"De mâine (joi, n. red.), de la ora 10,00, la antrenament la Mogoșoaia va fi Reghecampf cu tot staff-ul său. M-am înțeles cu el. E sub contract, dar nu a putut refuza oferta mea. Am convenit cu el să nu dăm detalii din contract", a spus Gigi Becali, miercuri seara, la postul Digi Sport.

În vârstă de 40 de ani, Laurențiu Reghecampf a mai condus formația Steaua între 2012 și 2014, perioadă în care a câștigat de două ori titlul și o dată Supercupa României. El îl va înlocui la conducerea echipei roș-albastre pe Nicolae Dică, tehnician care a fost interimar pentru un meci după demisia lui Mirel Rădoi de duminică.

Echipa Steaua a încheiat la egalitate, scor 1-1, partida disputată cu ASA Târgu Mureș, miercuri, la Cluj-Napoca, în cadrul etapei a 20-a a Ligii I la fotbal.

Celeban e acontat, cu Marica se negociază

Finanţatorul stelist Gigi Becali a declarat, miercuri, că a obţinut semnătura fundaşului central polonez Piotr Celeban şi că noul antrenor al echipei, Laurenţiu Reghecampf, speră să-l convingă să vină la Steaua şi pe atacantul Ciprian Marica.

"Eu i-am spus aşa: «Reghe, orice jucător vrei tu... Un atacant neapărat ne trebuie.» A fost şi el de acord cu atacantul. Un mijlocaş... el a spus: «Ce mijlocaş de creaţie? Păi nu e Stanciu? Pe Stanciu trebuie să iei zece milioane peste un an». Să dea Dumnezeu, zice cineva că nu vrea? El a spus că în opinia lui avem un lot foarte bun. Nu vreau să se interpreteze ca o ofensă la antrenorii de până acum. Aşa mi-a spus el, «nu am nevoie de jucători, am nevoie de un atacant şi atât». A vorbit cu Marica, să vedem dacă vrea să vină. A spus că nu are nevoie de fundaş dreapta pentru că Alcenat trebuie să se antreneze, că e jucător. Fundaş central e posibil să vină Celeban. Fundaş stânga va fi Toşca. Deja am rezolvat cu Celeban de ieri", a spus Becali.

În vârstă de 30 de ani, Celeban, fost component al echipei FC Vaslui, între 2012 şi 2014, evoluează în ţara sa natală, la Sląsk Wroclaw.

Internaţionalul Ciprian Marica, tot în vârstă de 30 de ani, este liber de contract, după ce şi-a reziliat contractul cu gruparea turcă Konyaspor.

Comentarii

Ultimă oră