Sari la conținut

LEADERS School, programul de leadership care schimba vieti, revine cu editia a 11-a

Fundatia LEADERS anunta deschiderea inscrierilor pentru cea de-a 11-a editie a programului LEADERS School, desfasurat si in acest an sub Inaltul Patronaj al Altetei sale Regale Principele Radu al Romaniei.

Evenimentul va avea loc in perioada 31 martie-6 aprilie 2013 la Hotel Orizont din Predeal, unde 30 de tineri vor avea sansa de a participa in programul de leadership care schimba vieti. Elevi in an terminal, studenti din tara sau strainatate si juniori din companii pasionati de leadership, cu varste cuprinse intre 18 si 25 ani, care isi doresc experiente inedite si o schimbare atat in dezvoltarea personala, cat si in cariera se pot inscrie in program pana pe 19 martie.

Experienta unica de transformare personala si profesionala, LEADERS School, este deja o traditie pentru tinerii romani de elita.Fundatia LEADERS a reunit de-a lungul timpului in cadrul programului lideri romani precum: Raed Arafat - SMURD, Dorin Dumitru Prunariu - Cosmonaut, Justin Capra - Inventator, Carol Novak - Campion Paralimpic, Mircea Albulescu - Actor, Gabriel Liiceanu – Filozof, Serban Toader - KPMG. Editia din aceasta primavara va continua sa aduca in fata tinerilor atat o parte din vorbitorii deja consacrati, care vor deveni astfel mentori permanenti in cadrul programului, cat si noi invitati de exceptie din business, arta, sport, mediul militar si societatea civila. Tiberiu Soare, Dirijor Orchestra Radio si Opera Romana, Cristian Gatu, Presedintele Federatiei Romane de Handbal, Liviu Floria, Supravietuitor al atacului din Algeria, Ilie Gageatu, Sales Director Ursus Breweries Romania, Andreea Ionescu, Managing Partner ConsultWare si Rares Manolescu, Consulting Partner Human Invest sunt doar o parte din invitatii care vor fi prezenti la cea de-a 11-a editie LEADERS School.

Fiecare zi a programului este construita in jurul unei teme cheie: leadership personal, comunicare in leadership, leadershipul echipei si leadership in practica. Subiectele abordate vor fi discutate alaturi de traineri si invitati si vor fi ulterior puse in practica prin intermediul atelierelor de leadership. La final, abilitatile antreprenoriale si de leadership ale participantilor vor fi testate printr-o simulare de business realizata sub indrumarea unor antreprenori romani de succes. Totodata, activitatile creative si atelierele de dezvoltare personala vor imbogati experienta de invatare a tinerilor: leadership in pasi de tango, autoaparare, codul bunelor maniere, creativitate prin pictura si fotografie sau cursuri de gatit, sunt cateva exemple de activitati pe care organizatorii le vor reintroduce in programul editiei cu numarul 11.

In cei 5 ani, Fundatia LEADERS a stabilit recorduri in cadrul unicei scoli de leadership pentru tinerii cu varste intre 18 si 25 de ani, o dovada fiind cei 60% dintre participantii programului care au declarat ca in urma participarii la LEADERS School, gradul lor de angajabilitate a crescut. Adobe Romania, BCR, Ursus Breweries, Hella Electronics, Romtelecom, BRD si ACI Romania sunt doar cateva din companiile care au ales sa invsteasca in dezvoltarea angajatilor lor, sustinandu-le participarea la LEADERS School. “Suntem foarte recunoscatori colaborarii cu LEADERS in cei 5 ani de LEADERS School. Pe parcursul anilor au participat la eveniment in mod constant din partea noastra juniori cu potential, care au capatat perspective noi asupra a ceea ce inseamna a fi un lider bun, a creste ca lider si a veni cu initiative pentru a aduce un impact mai mare in contextele in care activeaza.” – Adobe Romania.

Inscrierile pentru LEADERS School, editia a 11-a au inceput si se fac online la urmatorul link: http://www.leaders.ro/programe/leaders-school/aplica/ Participarea in program se face pe baza de selectie (chestionar online si interviu), iar pachetul de acces include participarea la toate cursurile scolii, cazare si acomodare timp de 6 zile la Hotel Orizont din Predeal, mentorat lunar gratuit pana la varsta de 25 ani, includerea in comunitatea LEADERS (peste 3000 de membri), oportunitati exclusive de job-uri si discouturi la evenimentele LEADERS si evenimentele partenere. Incepand de anul acesta, participantii vor avea de asemenea oportunitatea de a-si descoperi punctele forte pe baza Testului Clifton StrengthsFinder, oferit de Gallup Romania.

Astfel, participantii vor avea raspuns la urmatoarele intrebari: Care imi sunt punctele forte? Cum le pot pune in valoare? Ce rezultat concret imi aduc ele? Cum pot construi echipe eficiente de lucru? LEADERS School editia a 11-a are loc cu sprijinul partenerilor: Romtelecom, Ursus Breweries, BRD Groupe Societe Generale, Adobe, Coca Cola Hellenic, IBM, Servier, Star Storage si Petrom.

Mai multe informatii despre program puteti gasi si online, pe www.leadersschool.ro Fundația LEADERS isi propune sa fie cea mai puternica sursa de idei si oameni valorosi din Romania. Contribuim la transformarea moderna a Romaniei prin dezvoltarea unor lideri responsabili si a unei mentalitati orientate catre implicare si actiune. Printre cele mai importante initiative ale Fundatiei LEADERS se numara Leadership Autentic, LEADERS School, LEADERS Education si LEADERS Academy. Contact: Laura Calugaritoiu Program Director LEADERS School Fundatia LEADERS Strada Mihai Eminescu, nr. 142, ap.2, Sector 2, Bucuresti, Romania Tel: 0723 250 354 E-mail: laura.calugaritoiu@leaders.ro

Comentarii

Ultimă oră