Sari la conținut

Leadstar Media Lansează Pariurisport.com în România

leadstar-media-lanseaza-pariurisportcom-in-romania

Industria de iGaming crește în România. Leadstar Media, o companie suedeză afiliată jocurilor de noroc și-a anunțat extinderea pe piața din România prin site-ul comparativ Pariurisport.com. Pariorii români vor putea consulta expertiza de peste 12 ani oferită de echipa Leadstar Media, și vor putea descoperi recenzii și recomandări pentru cele mai bune case de pariuri online din România, împreună cu informații despre bonusuri și oferte, și alte subiecte de interes pentru toate nivelurile de experiență.

Compania suedeză activează în prezent la nivel global, cu 50 de site-uri în 25 de regiuni geografice. Misiunea Leadstar Media a fost întotdeauna să ofere recomandări transparente vizitatorilor. În fond, majoritatea angajaților sunt foști atleți profesioniști, pasionați de pariuri, deci știu exact prin ce trece un jucător și cât de important e să găsească informația necesară cu ușurință.

„Respectăm mult cultura pariurilor în România, și știm că este una din țările cu tradiție în această industrie. Am observat în ultimii ani creșterea pariurilor online și sperăm să contribuim la o cultură a pariatului responsabil și transparent,” a declarat Eskil Kvarnström, unul din cei trei fondatori și CEO-ul companiei suedeze.

Leadstar Media a primit licența de operare din partea Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc. „Suntem foarte încântați că am primit dreptul de operare în România. Este un semn bun că piața este reglementată cu atenție pentru că domeniul jocurilor de noroc trebuie tratat cu responsabilitate atât de către operatori cât și de către jucători,” a adăugat CEO-ul Leadstar Media.

Site-ul Pariurisport.com recenzionează cele mai bune case de pariuri din România și oferă informații și recomandări vizitatorilor în ceea ce privește bonusuri, oferte, aplicații de pariuri, și multe altele. Concurența este din ce în ce mai intensă și în rândul companiilor afiliate jocurilor de noroc, dar site-urile dedicate exclusiv recenziilor sunt încă în fază incipientă în comparație cu piețele de pariuri mature din Europa.

„Am observat în țările cu o cultură dezvoltată a jocurilor de noroc că pariatul online este o activitate foarte obișnuită. Atât timp cât se încurajează pariatul responsabil și se oferă informații detaliate și transparente, jucătorii vor putea lua decizii mai bune și vor știi la ce să se aștepte, de exemplu, de la un bonus de bun venit, sau de la un proces de înregistrare la o casă de pariuri,” a precizat Adrian Cîrlig, Managerul website-ului Pariurisport.com.

Pasionații de pariuri pot găsi informații relevante pe Pariurisport.com, indiferent de nivelul de experiență, de la ghiduri practice, până la recomandări de bonusuri și oferte, sau clasamente cu case de pariuri pentru diferite necesități - cele mai bune pentru pariuri live, cele mai bune aplicații, opțiuni cu retrageri rapide, și altele. Pe Pariurisport.com vei găsi recenzii pentru cele mai populare case de pariuri legale din România, cum ar fi Betano, 888sport, Betfair, Unibet, Superbet, NetBet, Sportingbet, Fortuna și Casa Pariurilor.

„Sunt încrezător că experiența noastră vastă în industria pariurilor online și dorința noastră de a crea produse superioare îl vor ghida pe români în alegerea casei de pariuri care li se potrivește și vor stimula experiența de pariere,” a adăugat CEO-ul Leadstar Media.

Brandul Leadstar Media oferă site-uri cu recenzii și recomandări pentru jocuri de noroc în numeroase țări de pe glob, printre care Țările Nordice, Anglia, Italia, Germania, Spania, Franța, Ungaria, SUA, Brazilia, Australia și multe altele.

Comentarii

Ultimă oră