Sari la conținut

Legalitatea amplasării panourilor publicitare pusă la îndoiala de liderul MP Braşov

legalitatea-amplasarii-panourilor-publicitare-pusa-la-indoiala-de-liderul-mp-brasov-

Panourile publicitare amplasate lângă trecerile de pietoni de pe Calea Bucureşti au intrat în atenţia partidelor politice. Liderul formaţiunii Mişcarea Populară (MP) Braşov, Mihai Costel, a cerut Primăriei răspunsuri la mai multe întrebări legate de aceste panouri, făcându-şi publice rezervele faţă de legalitatea amplasării lor. Liderul Partidului Mişcarea Populară, Mihai Costel, le-a adresat reprezentanţilor Primăriei câteva întrebări legate de panourile publicitare.

„Dacă ele au fost amplasate cu respectarea prevederilor legale , adică dacă s-a obţinut un certificat de urbanism, dacă s-a obţinut o autorizaţie de construcţie şi dacă a fost un aviz din partea comisiei de circulaţie” a întrebat public Mihai Costel, preşedintele MP Braşov.

Reprezentanţii municipalităţii declară că dispozitivele publicitare din municipiu au toată documentaţia cerută de lege. „Toate panourile existente la nivelul municipiului Braşov, indiferent unde sunt situate, au toate documentele necesare pentru poziţionarea lor, inclusiv cele care sunt amplasate în fundaţie. Au şi autorizaţie de construire, contract de închiriere, deci tot ce e obligatoriu pentru ca ele să existe pe acel amplasament”, a spus purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea.

Comentarii

Ultimă oră