Sari la conținut
lenjerie-intima-cu-aroma-de-sunca

O companie din Seattle a lansat pe piaţă lenjeria intimă cu aromă de şuncă, un cadou perfect pentru sărbătorile de iarnă, dedicat persoanelor care iubesc atât de mult carnea de porc încât îşi doresc ca şi părţile lor intime să miroase ca aceasta.

Lenjeria intimă cu miros de şuncă este creaţie a companiei J&D's Down Home Enterprises, cunoscută şi ca J&D's Foods, cu sediul în Seattle, Washington, informează huffingtonpost.com.

Echipa care a conceput acest produs a mai lansat pe piaţă sare cu miros de şuncă (Bacon Salt), floricele de porumb cu miros de şuncă (Baconpop Microwave Popcorn), crutoane cu miros de şuncă (Bacon Croutons) şi maioneză cu miros de şuncă (Baconnaise).

Potrivit J&D's, lenjeria capătă miros de şuncă din vopseaua cu care este imprimat textul de pe aceasta. Mirosul se menţine după mai multe spălări şi poate dura până la un an.

J&D's menţionează că în oferta companiei există şi feţe de pernă cu miros de şuncă, dar şi o protecţie "armură" pentru părţile intime (Naked Bacon Cooking Armor) dedicată celor care preferă să gătească nud. Sursa gandul.info

Comentarii

Ultimă oră