Sari la conținut
liber-la-veselie-in-zona-brasovului

Week-end-ul acesta e foarte bogat în evenimente în zona Braşovului !

Odată ce a trecut postul Sfintei Marii se pare că lumea a dat liber la veselie şi distracţie!

Penultimul week-end din august 2016 găzduieşte un număr impresionant de evenimente în zona noastră. Şi ca să le enumeri îţi ia o gramadă de timp. Sperăm să bifaţi cât mai multe!

Haideţi să vedem doar o parte dintre posibilităţile de a petrece timpul liber în week-endul 19-20 august 2016:

- La acest sfârşit de săptămână se sărbătoresc Zilele Dumbrăviţei!


 - În 21 august se va desfăşura şi sărbătoarea oraşului Zărneşti, dar şi cea de-a 38-a ediţie a Festivalului Folcloric „Floare de Colţ”.

- Şi Făgăraşul e în sărbătoare cu ocazia „Zilelor Cetăţii Făgăraş”. Până duminică vor fi spectacole şi concerte. Iar pe zidurile Cetăţii Făgăraş vor fi proiectate imagini 3D.


 - Între 19 şi 21 august, Râşnovul e în plină sărbătoare, odată cu Zilele Oraşului Râşnov şi Festivalul Naţional Ecvestru.


 - Şi Junii Dorobanți ne poftesc la joc! Duminică 21 august 2016, Societatea Junilor Dorobanţi si Uniunea Junilor din Şchei organizează tradiţionalul Joc Strămoşesc de la Crucea Dreptăţii (la Fântâniţa Popii, pe strada Pajiştei, lângă rezervor).


 - Va fi totodată un weekend cu concerte în bisericile din Râşnov şi Prejmer (sâmbătă la Biserica Evanghelică din Râşnov, iar duminică, la Biserica Fortificată din Prejmer), în cadrul Festivalului Musica Barcensis 2016.


 - Sâmbătă, Transfăgărăşanul va găzdui raliul maşinilor de epocă cu ocazia Sibiu Rally Challenge.

- Între 19 - 21 august, în zona fostului Stadion Municipal din Bartolomeu, se desfăşoară Tribute Festival cu cover-uri după piese ale formaţiilor iubite ce au făcut istorie.


 - Şi în plus, sâmbătă, sunteţi invitaţi şi la Mountain Fest Predeal, la o seară cu distracţie şi cu muzică folk în Parcul Central Predeal.

Timp liber să fie, că moduri şi locuri de a-l petrece sunt din plin, la noi, în zona Braşovului! Va fi un week-end de 2 ori de nota 10!

Comentarii

Ultimă oră