Sari la conținut
liceeni-actori-din-tara-se-intrec-la-brasov

Până pe 28 martie, Centrul Cultural Reduta găzduieşte a șasea ediție a Festivalului Naţional de Teatru pentru Liceeni „Amprente”, eveniment care a reunit la Braşov cele mai bune 9 trupe de teatru de liceeni din Bucureşti, Bacău, Constanţa, Piteşti, Piatra Neamţ şi Botoșani.

Juriul este format, printre alții, din Vlad Pavel, actor la Teatrul „Sică Alexandrescu” Braşov, Denisa Nicolae, actriţă colaboratoare la Teatrul Act, şi Iulia Samson, actriţă la Teatrul Excelsior Bucureşti.

Festivalul a început duminică seară, cu un spectacol profesionist al Teatrului Act – „Lungs”, un spectacol cu o viziune contemporană, care a stârnit ropote de aplauze la toate reprezentaţiile din ţară.

Închiderea festivalului, din 28 martie, de la ora 19, va fi marcată de un spectacol de gală „iHamlet”, susţinut de Teatrul Punctart Bucureşti, un spectacol multimedia, după un text al cunoscutului dramaturg braşovean Elise Wilk, ce reflectă universul subiectiv al unui H., de 16 ani, un adolescent de azi, uimit şi dezamăgit în acelaşi timp de lumea din jur.

La spectacolele participante la concurs, dar şi la „iHamlet”, intrarea este liberă.

Evenimentul este organizat de Centrul Cultural Reduta şi Colegiul de Știinţe „Grigore Antipa”.

Comentarii

Ultimă oră