Sari la conținut
liceul-de-muzica-din-brasov-are-viori-noi-

Primul proiect depus de Asociația de Părinți „PRO MUSICA – Tudor Ciortea” Brașov pentru finanțare la Fundația Comunitară Brașov, prin Cercul de Donatori, și-a atins finalitatea.

Astfel, elevii Liceului Vocațional de Muzică „Tudor Ciortea” Brașov vor avea, din acest an școlar, instrumente noi cu coarde, cu care, împreună cu profesorii lor, să își desfășoare orele de studiu, și, cu care, să participe la concursuri și olimpiade de specialitate, precum și la recitaluri și alte evenimente artistice.

Din banii strânși, 5.445 lei, în cadrul celei de-a cincea ediții a Cercului de Donatori din 4 mai 2017, au fost achiziționate șase viori (de diferite mărimi, în funcție de statura elevilor), un violoncel, șase seturi de corzi de rezervă pentru noile instrumente, precum și două stative pentru partituri.

Asociația de Părinți „PRO MUSICA – Tudor Ciortea” Brașov dorește să mulțumească, pe această cale, tuturor donatorilor, celor care, prin contribuția lor, au făcut posibilă îmbunătățirea condițiilor de studiu din liceul brașovean.

Comentarii

Ultimă oră