Sari la conținut

Licitaţie publică pentru închirierea a peste 1200 de spaţii si terenuri

licitatie-publica-pentru-inchirierea-a-peste-1200-de-spatii-si-terenuri

Marţi, 28 octombrie 2014, se desfăşoară a patra etapă a sesiunii de închiriere spaţii şi terenuri din proprietatea privată a CFR, program inclus în proiectul imobiliar demarat de CNCF CFR SA în vederea dezvoltării activităţii comerciale.

Sucursalele regionale de cale ferată Bucureşti, Craiova, Timişoara, Braşov, Cluj, Iaşi, Galaţi şi Constanţa organizează marţi, 28 octombrie 2014, licitaţii publice cu strigare pentru închirierea a peste 1.200 de spaţii şi terenuri cu o suprafaţă totală de 438.702,33 mp, unde agenţii economici pot demara sau dezvolta activităţi comerciale.

Spaţiile comerciale scoase de CFR SA pe piaţa imobiliară au o suprafaţă totală de 52.400,09 mp, iar terenurile - 386.302,24 mp - şi se adresează tuturor categoriilor de agenţi economici, atât celor care încă nu s-au alăturat acestui proiect, cât şi celor care intenţionează să-şi extindă activităţile comerciale, administrative sau de prestări servicii la nivel local, regional sau naţional.

Locaţiile comerciale sunt situate în gări, sau în proximitatea acestora, şi pot fi închiriate şi de micii întreprinzători care analizează intrarea şi dezvoltarea unei activităţi comerciale pe piaţa locală. În primele trei etape, 103 locaţii (51 de spaţii comerciale şi 52 de terenuri), în suprafaţă totală de 34.873 mp, au fost deja închiriate.

Dezvoltatorii şi reprezentanţii marilor brand-uri care doresc să intre şi pe piaţa de retailer locală sunt aşteptaţi să participe la cele 8 licitaţii deschise, marti 28 octombrie 2014, începând cu ora 09.00, la sediile regionale de cale ferată: Bucureşti, Craiova, Timişoara, Braşov, Cluj, Iaşi, Galaţi şi Constanţa, pentru închirierea a celor peste 1200 de locaţii (spaţii şi terenuri), în suprafaţă totală de 438.702,33 mp, din proprietatea privată a companiei.

Agenţii economici care doresc să se alăture acestui proiect imobiliar şi sunt interesaţi de condiţiile de participare la licitaţiile organizate de companie pentru închirierea spaţiilor/terenurilor pot consulta lunar site-ul companiei www.cfr.ro, domeniul Anunţuri/închirieri-vânzari, pot accesa direct link-ul (http://www.cfr.ro/index.php/ct-menu-item-3/ct-menu-item-15/inchirieri-vanzari) sau se pot adresa personalului din cadrul sucursalei regionale de cale ferată pe raza cărora se află locaţiile respective.

Comentarii

Ultimă oră