Sari la conținut
liviu-butnariu-la-mix-actual-16072018

Au fost zile magice de vară la Ràșnov. Da, chiar de vară, în ciuda prognozelor pesimiste. Așa că parada din weekend a scos din case toată suflarea din Rosenau, în acordurile imnului compus de CaleNdar. Iar Festivalul Național Ecvestru, ajuns la cea de șaisprezecea ediție, este de mult un steag important înfipt pe harta evenimentelor României.


Urmează Festivalul de film și istorie și Rockstadt, cu fanii adunați din lumea largă, iar în Ràșnov nu mai ai loc de aruncat un ac în ceea ce privește cazarea ( și terenurile de sport sunt ocupate de corturi). Zi de zi, în grădina Cetății avem programul “ Vacanța altfel”, pentru copiii râșnovenilor și ai turiștilor.


Așadar, evenimente sunt din belșug într-un oraș care suferă tare din cauza porțiunii de drum național care îl leagă de Brașov și din cauza procedurilor greoaie și cronofage, tipic românești, care întârzie orice lucrare nepermis de mult.

Policlinica promisă de primarul Butnariu pare însă să prindă iarna gata, ceea ce îl îndreptățește pe urmașul președintelui CJ la Primăria Râșnov să se bucure de un bilanț bun la un an de mandat cu patalama de primar.


Primarul din Ràșnov, Liviu Butnariu, la Mix Actual.


Emisiunea aici :

Comentarii

Ultimă oră