Sari la conținut
liviu-butnariu-la-mix-actual

Nu călărește, dar de pălărie de cowboy face rost negreșit, tricou de rock-er are din Germania- cu ACDC!- , iar în proiectul gigant care va restaura Cetatea Râșnov din temelii e băgat până la gât. Dar și când va fi gata, adică taman la sfârșit de mandat de primar!!! Primar en-titre acum, Liviu Butnariu are parte de o vară plină de provocări .


Inundat de roze și de turiști, Râșnovul sărbătorește, sărbătorește, sărbătorește... Vin Zilele Râșnovului și vin cu veselie, cu muzică faină , cu oameni la fel și cu cai. Festivalul ecvestru are deja tradiție și cotă( din opt județe vin superbe exemplare!) și vom avea ce vedea: parada amazoanelor , concurs de frumusețe- cabalină!- show-uri de dresaj și mult așteptatul concurs de tracțiune.

Tot orașul vine la parada de vineri și mai apoi, cu mic, cu mare, petrece pânâ duminică. Și dacă acum avem Delia și muzică populară, mintenaș vom avea rock - creme de la creme - Rockstadt (cu Kreator și Anihilator!). Dacă mai punem pe răboj Festivalul de film istoric și concertele din Peșteră.. mă gândesc că nu mai sunt vorbe în vânt de campanie promisiunile unui oraș care pulsează. Și trăiește frumos.


Liviu Butnariu la Mix Actual!

https://www.youtube.com/watch?v=e5Tr_Hf5SnM

Comentarii

Ultimă oră