Sari la conținut

Loc de play-off consolidat! Corona a bătut de două ori Progym Gheorgheni

loc-de-playoff-consolidat-corona-a-batut-de-doua-ori-progym-gheorgheni

Corona „Wolves” Braşov a încheiat cu bine o săptămână plină de meciuri. Băieţii lui Otto Keresztes au trecut rapid peste înfrângerile din Liga Mol şi au obţinut două victorii extrem de importante cu Progym Gheorgheni.

În primul joc, „lupii” şi-au adjudecat 3 puncte, după un categoric 5-3. Braşovenii au avut un debut solid de meci şi au condus după reuşita lui Dumitru din minutul 5. Replica Gheorgheniului nu s-a lăsat prea mult aşteptată, iar oaspeţii au egalat un minut mai târziu. Mai mult, aceştia au trecut în avantaj, însă şi Corona a egalat la fel de rapid, prin Virag. În minutul 11, Zsolt i-a adus din nou pe braşoveni la conducere. În repriza a doua, Progym a reuşit să egaleze din nou, însă Pysarenko a adus liniştea în minutul 32. În ultima parte, oaspeţii nu au mai putut să forţeze egalarea. Fodor a închis conturile în minutul 47.

Jocul doi a fost câştigat de o manieră şi mai clară de Corona, 5-2. Cu toate acestea, Progym Gheorgheni a început mai bine meciul şi a deschis rapid scorul. Însă, Petreş a restabilit egalitatea în minutul 7, după care Biro i-a trecut pe braşoveni la conducere, graţie reuşitei din minutul 11. În repriza a doua, „lupii” şi-au mărit avantajul prin golul lui Imecs din minutul 29. În ultima parte, Gheorgheniul a redus din diferenţă, însă totul s-a dovedit a fi un simplu foc de paie, pentru că hocheiştii lui Otto Keresztes au mai punctat de două ori, prin Molnar şi Petreş.

Graţie acestor două succese, Corona a urcat până pe locul 3 în clasament, cu 35 de puncte, cu unul mai mult decât Steaua şi cu 8 mai mult faţă de Progym Gheorgheni.

Comentarii

Ultimă oră