Sari la conținut

Locuitorii din Piaţa Unirii nu mai au unde să-şi lase maşinile!

Locuitorii din zona Piaţei Unirii sunt nevoiţi de câteva luni să ocolească minute în şir piaţa, pentru a găsi un loc de parcare.

Strada Băilor, închisă. Datorită lucrărilor de reabilitare, Primăria a închis şi strada Băilor, singura alternativă de parcare, mai apropiată de casele celor care locuiesc în zonă. Astfel, cei care au domiciliul în zonă sunt nevoiţi să îşi parcheze maşinile la sute de metri distanţă de casă. „Cetăţenii s-au plâns că pe Brâncoveanu parcarea este plină, pe Prundului la fel. Iar ei au rămas în aer, pentru că nu mai au unde să îşi parcheze maşinile”, spune Ioan Praschiv-membru al Biroului Permanent Municipal al PNL Braşov.

Mai puţine locuri de parcare pentru riverani. „Mă gândesc cu groază ca va veni iarna şi nu mai avem unde să parcăm. Înainte avean străduţele lăturalnice. Dar acolo e piatră cubică şi străzile sunt deteriorate. Acuma dacă au închis piaţa şi strada Băilor, ne gândim cu groază unde vom parca maşinile”, a declarat pentru MIX TV un locuitor din centrul oraşului. Deşi înainte de reamenajare strada dispunea de aproape 100 de locuri de parcare, după reparaţii ea va dispune doar de 25, pentru riverani şi nicidecum pentru cei care vor doar să staţioneze în zonă. Mai norocoşi vor fi cei care au spaţiu sufficient în curte pentru a-şi ţine maşinile.

Comentarii

Ultimă oră