Sari la conținut
locuri-de-munca-vacante-in-brasov

În perioada  6-12 iunie 2013 , 361 de locuri de muncă sunt vacante, în judeţul Braşov, potrivit datelor Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM). Sunt oferte pentru agent de vanzari, brutar, sofer de autoturisme si camionete, lucrator comercial, instalator apa, canal, electrician in constructii, femeie de serviciu, manager achizitii, asistent manager, inginer de sistem software, muncitor necalificat la spargerea si taierea materialelor de constructii, stivuitorist, barman, biolog, sef serviciu aprovizionare-desfacere, lucrator comercial, portar, ambalator manual etc. Vezi lista completa aici si detalii despre job
La nivel naţional sunt disponibile  11.131 de locuri de muncă. Cele mai multe sunt in Cluj- 1500, municipiul Bucureşti- 823, Timiş- 631, iar cele mai putine in Suceava- 18, Mehedinţi-16, Bacău- 7 locuri de muncă.
Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot adresa agenţiilor teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau de reşedinţă sau pot accesa adresa de internet http://lmv.anofm.ro/index_lmv.php , unde pot vizualiza locurile de muncă vacante oferite în fiecare judeţ, pe meserii, precum şi persoanele de contact cărora le pot solicita informaţii suplimentare.

Comentarii

Ultimă oră