Sari la conținut
locuri-de-munca-vacante-in-judet

În perioada  perioada 16 - 22 mai  sunt  212 de locuri de muncă vacante, în judeţul Braşov, potrivit datelor Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM). Sunt oferte pentru  sef formatie, montator subansamble, programator, strungar universal, bucatar, lucrator comercial, receptioner de hotel, macelar, ambalator manual, lacatus mecanic de intretinere si, inginer/subinginer tehnolog prelucrari mecanice, electrician de intretinere si reparatii, programator ajutor, inginer aviatie, cusator piese din piele si inlocuitori, desenator cromolitograf, arhitect restaurari, femeie de serviciu etc. Vezi lista completa aici si detalii despre job

La nivel naţional sunt disponibile în total 11.171 locuri de muncă. Cele mai multe sunt in Cluj- 1890, municipiul Bucureşti- 723, Constanţa- 661, iar cele mai putine in  Mehedinţi- 18, Suceava- 13, Bacău-10 locuri de muncă.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot adresa agenţiilor teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau de reşedinţă sau pot accesa adresa de internet http://lmv.anofm.ro/index_lmv.php , unde pot vizualiza locurile de muncă vacante oferite în fiecare judeţ, pe meserii, precum şi persoanele de contact cărora le pot solicita informaţii suplimentare.

Comentarii

Ultimă oră