Sari la conținut

LollyBoom – cel mai mare festival al familiei din România revine în Brașov

lollyboom-cel-mai-mare-festival-al-familiei-din-romania-revine-in-brasov

Cel mai mare festival al familiei din România urmează să-și deschidă porțile din nou cu entuziasm pentru brașoveni. În perioada 14 – 16 septembrie, LollyBoom, revine la Brașov cu și mai multă distracție, energie și voie bună în Parcul Noua.

La bază, conceptul festivalului râmâne ca cel de anul trecut, să retrăiești frumoasa etapă a copilăriei. Însă de această dată aventura din tărâmul de poveste se va desfășura sub o paletă și mai complexă de activități pentru toate gusturile și vârstele.

Pe scena LollyBoom, artiștii vor impresiona și anima publicul prin diferite acte cretive de magie, teatru, dans, proiecții de film. Veți fi spectatorii unor concerte inedite, veți cânta alături de artiști și vă veți mișca în pas de dans pe ritmuri mixate de către DJs.

Pentru că mereu suntem în căutare de noutăți, peste 2000 de ateliere creative pentru copiii de la 2 la 103 ani vă întâmpină să vă descoperiți pasiunile sau să vă îmbunătățiți cunoștințele.


Crafting, pictură sub diferite forme, mărgelit, ateliere de traforaj, bucătărie, croitorie, minunata lume zoo, arte plastice sunt doar o parte dintre atelierele la care veți avea ocazia să participați. Totodată, în cadrul atelierelor pentru adulți veți învăța sfaturi practice sau veți avea oportunitatea de a crea o legătură și mai strânsă cu cel mic prin activitățile comune pe care le veți desfășura.

Zona Parcului Noua se va transforma într-o lume complet diferită cu decoruri de poveste, animație stradală. Este normal ca după atâtea activități să simți nevoia de a-ți reîncărca bateriile. Astfel festivalierii LollyBoom își vor încânta papilele gustative, își vor lua energia din băuturi răcoritoare, iar zona de relaxare va fi destinată exclusiv acestora până la o nouă rundă de distracție.

LollyBoom este despre tine, familie, prieteni, magie, distracție, zâmbete, voie bună, activități interactive, detașare de la agitația orașului în inima naturii printre spectacole la scenă și ateliere creative pentru toate vârstele.

Nu uita! Cel mai mare festival al familiei din România își deschide porțile pentru comunitatea brașoveană în perioada 14 – 16 septembrie în Parcul Noua. Accesul este GRATUIT.

Mai multe detalii despre desfășurarea evenimentului și noutăți găsiți urmărind pagina de Facebook, Instagram, blog sau eveniment.

Acest eveniment este un proiect marca The Dwarfs cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov și a partenerilor.

Comentarii

Ultimă oră