Sari la conținut

Lucian Sânmărtean îl laudă pe Christoph Daum în ciuda faptului că i-a închis ușa la națională

lucian-sanmartean-il-lauda-pe-christoph-daum-in-ciuda-faptului-ca-ia-inchis-usa-la-nationala

Lucian Sânmărtean a fost anunțat de antrenorul echipei naționale, Christoph Daum, că nu mai face parte din planurile echipei naționale și nu va mai fi convocat la lot pentru meciurile din preliminariile Campionatului Mondial din 2018.

Vârsta pe care o are mijlocașul celor de la Pandurii, și anume 37 de ani, îl face neinteresant pentru tehnicianul german care dorește să reconstruiască naționala României.

Cu toate că i-a închis ușa naționalei, Lucian Sânmărtean s-a declarat impresionat de felul în care a facut-o Daum și a precizat că îl apreciază și îi dorește tot succcesul posibil, scrie prosport.ro.

"Faptul că m-a sunat, faptul că a avut o poziţie de bărbat cu coloană, nu mă face decât să îl apreciez şi să îi doresc succes la naţionala pentru că naţionala are nevoie de rezultate. Pe mine m-a surprins. Nu ştiu câţi antrenori din România, dacă erau selecţioneri, ar fi sunat un jucător ca să aibă o discuţie bărbătească, să îl aprecieze, să îl felicite pentru ceea ce a făcut", a declarat Lucian Sânmărtean.

Sursa: www.b1.ro

Comentarii

Ultimă oră