Sari la conținut
lucrari-pe-timp-de-iarna-in-brasov

Primăria Braşov a anunţat marţi (27 noiembrie 2018) instituirea unor restricţii de circulaţie pe mai multe străzi. Măsurile sunt luate ca urmare a realizării unor lucrări la reţea de către Electrica SA Braşov.

Astfel, pe strada Pictor Pop, pe segmentul cuprins între strada Neagoe Basarab şi Spitalul Militar, se va circula pe o bandă. Restricţia va fi valabilă aproximativ o săptămână, în funcţie de evoluţia lucrărilor şi starea vremii.

Pe strada 13 Decembrie continuă lucrările, pe tronsonul cuprins între strada Mircea cel Bătrân şi Bulevardul Gării. Se va lucra pe trotuar, în staţiile RATBV, în staţia de taxi. De asemenea, se va interveni şi în Parcul Tractorul, în dreptul căii ferate. În funcţie de condiţiile meteo, lucrările vor dura până în 15 decembrie 2018.

De asemenea, vor continua lucrările de pe strada Hărmanului, fiind afectată zona trotuarului, zona verde şi o serie de parcări de reşedinţă de pe sectorul dintre Lemexim şi strada Rozelor (Rompetrol). Pe strada Hărmanului se va lucra şi în zona dintre pasajul de cale ferată şi Autogara 3, pe trotuar şi pe zona verde. Şi în această parte din oraș, lucrările ar urma să fie terminate până în 15 decembrie 2018.

Comentarii

Ultimă oră