Sari la conținut

Lucrări pentru extinderea reţelei de apă în mai multe zone din Brașov

lucrari-pentru-extinderea-retelei-de-apa-in-mai-multe-zone-din-brasov

Din 15 martie vor fi deschise mai multe lucrări în cadrul proiectului multianual de extindere şi modernizare a reţelei de apă a municipiului Braşov, finanţat prin POS Mediu 2007 – 2014 şi accesat de Compania Apa Braşov.

Lucrările vor afecta mai multe zone sensibile ale traficului rutiere din oraş, fiind vorba în primul rând despre Centrul Civic, dar şi despre strada Carpaţilor, zona Carrefour Magnolia, Bulevardul Saturn sau strada Lungă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei, Sorin Toarcea, în condiţiile în care starea vremii va permite acest lucru, vor fi deschise lucrările de pe ultimul sector al Bulevardului Griviţei, cel dintre Onix şi Centrul Civic, însă pe partea stângă a direcţiei de mers către Centrul Civic. Acestea vor continua cu Bulevardul Mihail Kogălniceanu şi strada Toamnei, până la intersecţia cu Bd 15 Noiembrie.

Tot începând din 15 martie se intenţionează şi redeschiderea lucrărilor din cartierul Steagul, unde mai sunt de înlocuit conducte pe o lungime de 1,5 kilometri din cei 5,2 incluşi în proiect, în special pe Bulevardul Saturn şi o parte din strada Neptun.

În complex Memo, lucrările au început, iar pe strada Lungă au început sondările pentru a se vedea dacă lucrările se pot desfăşura numai pe aliniamentul trotuarului sau este nevoie să se ocupe una dintre benzile de circulaţie.

Comentarii

Ultimă oră