Sari la conținut
ludovic-armin-cora-la-mix-actual

E tată de gemeni. Băieții - cu aptitudini pentru muzică, pentru că gena nu sare departe de trunchi! - au trei ani.

Festivalul Internațional de Muzică Krondstadt are tot cam pe atât. E al treilea copil pentru Ludovic Armin Cora.


Un muzician talentat al Brașovului, crescut la Liceul de Muzică la care revine mereu cu dragostea dintâi, Ludovic Armin Cora este genul acela, mai celebru în toată lumea, decât la el acasă. Și care vrea, musai, să facă tocmai aici, acasă, ceva.

Festivalul „Musica Kronstadt“ aduce la Braşov legende ale muzicii clasice și orchestre celebre în toată lumea.


Artiști care concertează pe mii de euro și profesori de muzică cu ore plătite în bani greu de cuprins cu mintea românului, vin sub Tâmpa (și) din prietenie pentru Ludovic Armin Cora. All FOR One, One FOR All... Deviza mușchetarilor ...la muzică? Da!


15 concerte gratuite. Locații de vis. O Academie de vară alcătuită din masterclass-uri pentru instrumentele de suflat: oboi, clarinet, fagot, corn, acestea fiind destinate unui număr de 80 de cursanţi din ţări precum Franţa, Spania, Canada, Luxembourg, Germania, Republica Moldova, România.


Și cireașa de pe tort: o orchestră de suflători - musai sufletiști! - care va evolua în concerte alături de elitele muzicii clasice mondiale de la orchestre din Europa.


Un român care atinge adânc butonul uitat de mulți dintre români: acela de a da întâi țării și mai apoi de a aștepta ceva la schimb.

Ludovic Armin Cora - la Mix Actual.

https://www.youtube.com/watch?v=dhlQ80P8H2k

Comentarii

Ultimă oră