Sari la conținut

Ludovic Orban, către primarii liberali: Vremea umilinţelor a trecut

ludovic-orban-catre-primarii-liberali-vremea-umilintelor-a-trecut

Guvernul va aloca resurse pentru toate proiectele de dezvoltare eficiente, a declarat preşedintele PNL şi premierul desemnat, Ludovic Orban, la Reuniunea Ligii Aleşilor Locali ai Partidului Naţional Liberal, care se desfăşoară sâmbătă la Sala Polivalentă din Bucureşti.

"Partidul Naţional Liberal, în ciuda minciunilor gogonate pe care le susţine PSD-ul în fiecare zi, are grijă de comunităţile locale şi Guvernul va aloca resurse pentru toate proiectele de dezvoltare eficiente, sustenabile pe care le vor dezvolta comunităţile locale. PNL nu va mai descentraliza nicio atribuţie fără resursele necesare pentru realizarea în condiţii de eficienţă şi calitate a acestor atribuţii şi servicii", a spus Orban.

"Garantez câteva lucruri simple: vremea umilințelor la care ați fost supuși atunci când veneați la București ca să primiți avize sau toate documentele inventate a trecut. De acum, fiecare primar liberal va avea ușa deschisă la Guvern și nu numai primarii liberalii, ci orice administrație care vrea să ducă lucrurile spre mai bine.

Știu că la ușa voastră au ciocănit aproape în fiecare zi tot felul de PSD-işti care au vrut să vă determine să părăsiți partidul. Nimeni nu va mai îndrăzni să ciocănească la ușa unui primar ca să-i ceară să-și schimbe

Comentarii

Ultimă oră