Sari la conținut

Lui Florin Postolachi nu prea i-a priit politica

lui-florin-postolachi-nu-prea-ia-priit-politica

La Parlament a dat de mulți nesimțiți și ipocriți! Mai mult decât atât, Florin Postolachi, după aproape patru ani de deputăție a constatat că imaginea sa a avut de suferit, mai ales că cele mai multe lupte le-a dat cu tovarășii săi de partid. Cu toate acestea, deputatul PDL a mărturisit că nu regretă că a intrat în politică.
 Revolta sa, la sfârșit de mandat se îndreaptă, în cea mai mare parte spre majoritatea colegilor săi de partid.  
 "Nu m-au dezamăgit adversarii politici, cât m-au dezamăgit pedeliştii, în special cei de la Brașov. Am găsit o lume cu oameni fără caracter pe care i-am simțit, mai ales, în ultimul timp. Nu toți. Dar sunt câteva persoane  care nu au ce cauta aici. Pentru că PDL pierde prin faptul că se alătură acestor oameni" a declarat deputatul Florin Postolachi, la emisiunea Mix Actual, moderată de Onelia Pescaru.  
Cel mai mult l-au supărat PDListii de la Brașov, care, surprinzător, atacau acasă ceea ce parlamentarii PDL făceau la București.
"Trebuie să schimbăm această clasă politică care a tăiat pensii și salarii. Vă dați seama până unde merge nesimțirea? Adică, tu -consilier local PDL,  spui de parlamentarii PDL care au votat legi și au fost acolo și au menținut guvernul ca să vină bani spre Brașov și spre tine, implicit, pentru că v-ați dat mari cu blocurile pe care le-ați izolat, voi consilierii locali și parcurile pe care le-ați făcut și tot ce ați făcut voi prin munca noastră.  Noi ne-am sacrificat pentru ei, că mulți au firme de construcții, și-au făcut blocuri, băieții. Și le-au izolat și acum vin și spun despre noi că parlamentarii ăștia care ne-au stricat imaginea. Dar, nu vă e rușine așa puțin?" a spus Postolachi.  
A ajuns în Capitală  în speranța că va putea face ceva mai mult pentru revoluționari și deținuții politic, din perspectiva faptului că este președintele Asociației 15 noiembrie 1987. Nu prea i-au ieșit proiectele. Mai mult decât  atât, indiferenţa pdliştilor de la București, l-a dezgustat pe Florin Postolachi.  "Am văzut colegi de-ai mei și chiar pe președinta Camerei care nu avea nicio treabă cu problemele revoluționarilor" a mai spus  Postolachi.  Dezamăgirea este imensă, după patru ani de parlament. Florin Postolachi a mărturisit în emisiunea Oneliei Pescaru, Mix Actual, că se simte înfrânt, însă nu regretă că a intrat în politică. Vezi aici întreaga emisiune.

Comentarii

Ultimă oră