Sari la conținut

„Lumină și culoare pentru copiii din Șoarș” la Cercul de Donatori Țara Făgărașului

lumina-si-culoare-pentru-copiii-din-soars-cercul-de-donatori-tara-fagarasului-a-viiia-editie-

Vineri, 18 august 2017, de la ora 18.00, va avea loc cea de-a VIII-a ediție a Cercului de Donatori Țara Făgărașului. Locuitorii județului Brașov și făgărășenii cu suflet mare și dorința de a ajuta sunt invitați să participe împreună la susținerea a trei proiecte, pentru o cauza nobilă.

Cei prezenți vor afla povestea a trei cauze din comunitatea făgărășeană care au nevoie de sprijin și vor hotărî pe care vor să o susțină.

Cele trei proiecte ce vor fi prezentate pentru a fi susținute sunt:

1. Treasure Hunt, Comorile Făgărașului, ediția a-2-a, propus de Clubul Sportiv Țara Făgărașului. Scopul proiectului este de a mobiliza comunitatea Făgărașană prin sport pentru a cunoaște mai bine orașul și a lucra împreună pentru rezolvarea provocărilor pe care acesta le întâmpină.

2. Generozitatea dăruiește sănătate – Achizitie flux laminar pentru sala de operații - ortopedie, propus de Spitalul Municipal „Dr.Aurel Tulbure” Făgăraș. Scopul proiectului este creerea unui mediu aseptic ideal în sala de operații a compartimentului de ortopedie a Spitalului
Municipal, mai precis sterilizarea mediului din sala de operații prin instalarea fluxului laminar.

3. „Lumină și culoare pentru copiii din Șoarș”, propus de Parohia Ortodoxă Română Șoarș. Scopul proiectului este dezvoltarea abilităților artistice ale copiilor din Șoarș, dezvoltarea simțului artistic și a iubirii de frumos dar și antrenarea copiilor în activități de grup pentru valorificarea cooperării și a prieteniei prin organizarea periodică a atelierelor săptămânale de pictură care implică un numar de 21 de copii. Aceste activități le valorifică talentul, le dezvoltă imaginația și capacitățile de creație.

......................................................................................................


   „Ana cu iia călătoare” împreună cu Parohia Ortodoxă Română Șoarș ( cu susținerea Preotului Ciprian Adomnicăi) vin cu proiectul „Lumină și culoare pentru copiii din Șoarș”.

Din 2014 de când a luat naștere această inițiativă, enoriașii parohiei au fost aceia care au susținut financiar atelierele. Însă pentru a dezvolta ideea proiectului au acum nevoie de sprijin.

Copiii talentați din Șoarș au nevoie de materiale pentru a picta și a-și dezvolta talentul ( șevalete, rame, acuarele, pensule, etc).

Cu vârste cuprinse între 6-12 ani, copiii talentați participanți la ateliere pictează icoane pe sticlă. O parte dintre obiectele pictate la atelierele de pictură sunt vândute pentru a le oferi ulterior mici daruri și mici recompense micuților viitori artiști.

Inimoșii îi pot susține ajutându-i cu o donație pentru a continua minunatele lor activități artistice.
..................................................................................................................

Cercul de Donatori este organizat de Fundația Comunitară Țara Făgărașului sub egida The Funding Network, în parteneriat cu Asociaţia pentru Relaţii Comunitare.

Cea de-a VIII-a ediție a Cercului de Donatori Țara Făgărașului, va avea loc vineri, 18 august 2017, de la ora 18.00, la cafeneaua The Garden (str. Mihai Eminescu, nr.2), în Fagaraș.

Comentarii

Ultimă oră