Sari la conținut
luna-curateniei-monitorizata-de-brasoveni-

Cetățenii au acces la programul de salubrizare a domeniului public, pe zile și cartiere, precum și la rapoartele zilnice - Luna curățeniei s-a decalat, din cauza condițiilor meteo, cu două săptămâni, fiind reluată în data de 29 martie.

Reprezentanții Primăriei s-au intalnit cu cei doi operatori de salubritate. Foarte mulți brașoveni și-au manifestat nemulțumirea cu privire la felul în care arată orașul în aceste zile din punctul de vedere al curățeniei. am avut o ședință cu reprezentanții firmelor de salubrizare tocmai pentru a regla aceste lucruri. Este important de spus că planul pe care l-am făcut și anunțat inițial pentru luna martie nu a putut fi aplicat din cauza condițiilor meteorologice și că am reînceput de ieri această curățenie în tot orașul. Veți putea consulta pe site-ul primăriei programul de curățenie, veți putea sesiza dacă sunt nereguli în aplicarea acestui program, iar zilnic vom veni cu rapoarte cu privire la progresul campaniei. Împreună putem să ne asigurăm că Brașovul este cel mai curat oraș din România, pentru că asta ne dorim“, a declarat primarul Allen Coliban.

Nemulțumirile, atât ale cetățenilor, cât și ale conducerii Primăriei, vizează modul în care sunt gestionate cele 32 de zone* în care apar, frecvent, depozitări necontrolate, cât și activitatea de curățenie pe domeniul public, mai ales că în această perioadă se derulează campania „Luna curățeniei“.


În perioada 29 martie - 1 mai se derulează o amplă acţiune de salubrizare în toate cartierele municipiului Braşov, care va cuprinde următoarele activități: curățarea rigolelor, măturarea manuală și mecanizată a străzilor și trotuarelor, greblarea zonelor verzi, întreținerea și igienizarea cursurilor de apă, ridicarea depozitărilor accidentale.

Comentarii

Ultimă oră