Sari la conținut

Luna Martie aduce culoare, mărțișoare, flori și mai multe zâmbete pentru doamne și domnișoare la AFI Brașov

luna-martie-aduce-culoare-martisoare-flori-si-mai-multe-zambete-pentru-doamne-si-domnisoare-la-afi-brasov

Luna Martie aduce culoare, mărțișoare, flori și mai multe zâmbete pentru doamne și domnișoare la AFI Brașov. În prima lună de primăvară, nu doar natura își schimbă decorul și culorile, ci și mall-ul. Deși luna martie este o lună capricioasă, de tranziție de la sezonul rece la temperaturi mai prietenoase, în AFI Brașov primăvara este prietenoasă și s-a instalat chiar de la 1 martie. Aici, copacii deja au înmugurit și florile și-au propus să ofere un adevărat festival al culorilor pentru retină. Atât la parter, cât și etajul din mall s-au amenajat zone care pun în scenă primăvara pentru ca femeile și de ce nu toți brașovenii și turiștii să se bucure de amintiri și de experiențe faine la fiecare vizită în mall alături de prieteni și familie.

Și pentru că zâmbetul este cel mai fain accesoriu pe care-l poate purta o femeie, în perioada 4- 8 martie oferim cadou poze printate femeilor pentru a le reaminti cât mai des cât sunt de faine. La intrarea principala din mall, va fi amenajat un fotobooth unde se vor putea face fotografii gratuite pentru mama, in perioada 04-08 Martie, in intervalul 16-20.

De Ziua Femeii, pe 8 martie, vestitorii primăverii din AFI Brașov au pregătit lalele albe cadou pentru fainele care care ne vizitează. Lalele albe sunt „mascota” internațională a acestei sărbătorii ele fiind asociate cu primăvara, gingășia, puritatea și iubirea pe care o oferă femeile. Ne dorim să le arătăm cât de mult le prețuim și nu ratăm nicio ocazie de a le spune Mulțumesc. Să avem o primăvară faină împreună!

Ultimă oră