Sari la conținut
luni-se-deschide-sectia-itp-rat-brasov

Regia Autonomă de Transport (RAT) Braşov deschide mâine, 17 martie 2014, staţia de Inspecţii Tehnice Periodice (ITP) destinată publicului, preţul unei operaţiuni complete de verificare fiind de 70 de lei (TVA inclus). Staţia ITP este situată în curtea RAT Braşov, de pe strada Hărmanului, nr. 49, accesul fiind posibil din strada Zaharia Stancu.

Noua staţie ITP este destinată exclusiv publicului, persoane fizice sau persoane juridice proprietare de flote auto, şi se adresează deţinătorilor de vehicule rutiere a căror masă totală maxim admisă este de până la 3.500 de kg, de producţie autohtonă sau străină. Programul de funcţionare al staţiei ITP este de luni până vineri, între orele 8.00 – 16.00.

RAT Braşov pune la dispoziţia clienţilor şi două numere de telefon, la care se pot cere detalii şi se pot face programări, respectiv 0268.335.587 sau 0786.115.336. Informaţii despre noua staţie ITP vor putea fi găsite şi pe site-ul Regiei, www.ratbv.ro, precum şi pe pagina de Facebook dedicată, respectiv www.facebook.com/rat.brasov.1.

Comentarii

Ultimă oră