Sari la conținut

"Lupii" cresc frumos! Cum comentează Otto Keresztes convocările la naţională

lupii-cresc-frumos-cum-comenteaza-otto-keresztes-convocarile-la-nationala

Corona „Wolves” Braşov a devenit una dintre principalele furnizoare la selecţionata Under 20 a României. Deşi acest lucru înseamnă schimbarea strategiei pentru meciurile din cele două competiţii unde evoluează braşovenii, Otto Keresztes este mândru de performanţa băieţilor săi.

Nu mai puţin de 10 hocheişti au fost convocaţi de la Corona „Wolves” Braşov la selecţionata Under 20 a României. Cosmin Agapie, Cristian Popa, Vlad Grigori, Rareş Bularca, Szabolcs More, Andrei Haraga, Balasz Gajdo, Nobert Fetes, Andrei Anton şi Vasile Andrei au îmbrăcat echipamentul tricolor la un turneu de pregătire în Slovacia, pentru pregătirea Campionatului Mondial sub 20 de ani, Divizia a 2-a, Grupa B.

Otto Keresztes a fost încântat de această veste, chiar dacă asta a presupus schimbarea strategiei pentru jocurile din Liga Mol şi Liga Naţională.

„Pentru fiecare sportiv, dacă este chemat la echipa naţională, cred că este un lucru foarte pozitiv. Reprezintă ţara şi reprezintă clubul. Este şi o mândrie, băieţii merită să fie în cadrul echipei naţionale. A fost foarte greu şi pentru noi fiindcă am avut multe meciuri şi băieţii au jucat şi pentru echipa naţională” - Otto Keresztes, antrenor Corona „Wolves” Braşov

Chiar dacă încă nu au făcut pasul către seniori, mulţi dintre aceşti hocheişti cochetează deja cu echipa mare a Coronei. Ba mai mult, unii dintre ei au la activ meciuri bune în Liga Mol.

Comentarii

Ultimă oră