Sari la conținut
lupii-cu-botul-pe-labe-

Echipa de hochei pe gheaţă, Corona Wolves Braşov, a pierdut meciul disputat pe patinoarul olimpic din parcul Tractorul în compania rivalilor de la SC Miercurea Ciuc, scor 2-4 (0-0, 1-1, 1-3). Deşi părea că anul acesta echipa braşoveană va domina întrecerile cu campioana en-titre a României, iată că ultimele două jocuri au demonstrat contrariul. Cu o linie de atac care nu produce aproape deloc, este foarte greu să faci faţă în Liga Mol. După o primă repriză echilibrată şi în care nu s-a înscris, au urmat alte 20 de minute de joc încâlcit dar echilibrat. Ciucul a deschis scorul în superioritate numerică prin Ervin Moldovan. Braşovenii au replicat şi au reuşit să egaleze situaţia pe tabela de marcaj după ce Wehrs a trimis pucul în poartă în momentul în care lupii lui Lindqvist jucau în dublă superioritate. Din nefericire pentru fanii braşoveni care au umplut arena din parcul Tractorul, Miercurea Ciuc a fost echipa care a dominat ultima repriză şi s-a impus meritat sub Tâmpa. Chiar dacă Csanad Virag a punctat primul pentru 2-1 pentru Wolves, ciucanii nu au fost impresionaţi şi au punctat de trei ori până la finalul meciului prin Vaclav Novak, Otto Biro şi Ervin Moldovan, stabilind scorl final, 4-2 pentru campioana en-titre.

Meci echilibrat. Antrenorul Ciucului, Antal Elod a declarat că a fost un meci echilibat între cele două echipe şi că jocul a fost decis la eliminarea lui Hietamaki din ultimele minute ale meciului. “A fost un meci echilibrat. În final, am spart gheaţa şi am reuşit să câştigăm şi pe patinoarul din Braşov. Puteam, la fel de bine, să pierdem, însă eliminarea braşovenilor din a treia repriză a decis partida. La scorul de 3-2 pentru noi, pot spune că s-a terminat meciul. Şi astăzi, am început destul de slab meciul, la fel ca în majoritatea situaţiilor, însă am reuşit să revenim. Nu a fost un meci spectaculos dar sunt bucuros pentru cele trei puncte”, a declarat tehnicianul celor de la Miercurea Ciuc, Antal Elod.

Un adevărat derby. La finalul partidei, tehnicianul lupilor braşoveni, Greg Lindqvist, a declarat că speră să găsească motivul pentru care jucătorii săi sunt atât de econcentraţi. “Înainte de toate, am asistat, din nou, la un adevărat derby între aceste două echipe, o lupta reală pe gheaţă. Chiar dacă am avut controlul, aproape tot meciul, se pare că, în repriza a treia, ne-am deconcentrat şi asta a fost. Din nou nu am reuşit să marcăm în superioritate ceea ce nu e bine deloc şi dacă mai adaugi şi greşelile personale, atunci nu ai cum să câştigi. În acest moment, echipa mea pare lipsită de vlagă, par slabi şi deconcentraţi, însă, până la meciul de duminică, voi afla şi cauza, pe care voi încerca să o combat”, a declarat tehnicianul Coronei, Greg Lindqvist. Următorul meci al Coronei se va disputa duminică, 1 decembrie, de la ora 19.00, în compania echipei Ferencvaros Budapesta.

Comentarii

Ultimă oră