Sari la conținut

"Lupii", la a 6-a înfrângere consecutivă în Liga Mol

lupii-la-a-6a-infrangere-consecutiva-in-liga-mol

Hocheiştii de la Corona „Wolves” Braşov nu mai sperie pe nimeni în Liga Mol. Echipa lui Otto Keresztes a fost învinsă cu un categoric 3-0 în deplasare cu Debrecen. În clasament, „lupii” sunt pe ultimul loc, la 13 puncte de următoarea clasată, Csikszereda.

Corona „Wolves” Braşov nu se regăseşte în Liga Mol, acolo unde a suferit a şasea înfrângere consecutivă. Hocheiştii antrenaţi de Otto Keresztes au pierdut meciul cu Debrecen din deplasare cu scorul de 3-0.

Partida a semănat cu cea de la DVTK. După 0-0 la prima pauză, maghiarii au punctat de două ori în repriza secundă prin Berta şi Dancsfalvi. „Lupii” nu au putut reveni, iar Debrecen a închis tabela în ultima parte, prin Troshin şi a stabilit scorul final.

În clasament, Corona rămâne pe ultimul loc, cu 18 puncte, cu 13 mai puţin decât următoarea clasată, Csikszereda.

În altă ordine de idei, naţionala feminină de hochei pe gheaţă participă în aceste zile la Campionatul Mondial, Divizia a II-a de calificare. Din Grupa B mai fac parte Africa de Sud, Honk Kong şi Bulgaria. În primele două meciuri, tricolorele au pierdut la loviturile de departajare cu Africa de Sud şi au câştigat duelul cu Honk Kong, scor 5-3. În ultima partidă, programată joi, România are nevoie de victorie cu gazda Bulgaria şi de un rezultat favorabil în celălalt meci al grupei.

Comentarii

Ultimă oră